23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opstart på Brorsonskolen.

Der er første dag på projektet i Varde, og folk er mødt talstærkt ind. Selv @TV SYD og @DR er mødt ind, meeen de er ikke kommet for at følge vores arbejde, de er her for at se opgravningen af skolens tidskapsel, der er fra 1992.

På vore projekter finder vi da også tidskapsler. Dog ikke nøje planlagte og nedgravede tidskapsler, det er mere i stil med gamle ting og sager, der er gemt og glemt på lofter og lignende. Som for eksempel disse nodehæfter, som Entrepriseleder Ole Lundahl og Bygningskonstruktør Daniel Andersen fandt i deres gennemgang af skolen.

Når området skifter karakter fra frit tilgængelig til byggeplads, bryder vi også ind i de lokales vaner. Vi hegner området ind af hensyn til sikkerhed. Så spærrer vi pludselig en smutvej. Det giver anledning til en hurtig snak med lokale Varde-borgere, om at de må finde nye veje, og så kan vi jo også lige svare på spørgsmålet, ”hvad skal der ske her?” 

Genbrugskonsulent Bjarne Pedersen er også mødt op for at se, om der er efterladte effekter, der kan have værdi for andre, og dermed kan genbruges. Bjarne har allerede lagt en Kingo Auktion op, som du kan se her:

https://www.damonline.dk/auktion/7391

 

Følg os her på platformen og se mere om Brorsonskolen og andre af vore projekter.

  

#byggeri

#facilitymanagement

#KingoAuktioner

#transformation

#building

Kingo Karlsen A/S
F.L. Smidths Vej 17
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21791733
P nummer: 1001783308

Kontaktperson

PAP
Peter Agner Petersen
+45 25169367 peap@kingo.biz

Send til en kollega

0.078