23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gå-hjem-møde om altanundersøgelser - i København og Aarhus

Du kan stadig nå at tilmelde dig gå-hjem møde om altanundersøgelser i enten København eller Aarhus. Det er gratis at deltage. Mød Teknologisk Institut, BUILD, EjendomDanmark og Danske Udlejere.

Kom til gratis gå-hjem møde og få den nyeste viden om altanundersøgelser fra Teknologisk Institut, Ejendom Danmark og BUILD. Skal du sikre dig en billet?

Du kan vælge mellem to datoer i hhv. København og Aarhus. På begge møder kan du høre oplæg fra Teknologisk Institut, om resultaterne og det mere tekniske indhold i projektet K-Altan, som er støttet af Grundejernes Investeringsfond (GI).

Du kan også høre om den samfundsøkonomiske beregning  fra EjendomDanmark og få en præsentation af  en nyudviklet App til beregning af bæreevne af udliggerjern.

Og så kan du få de foreløbige resultater fra et andet projekt om altaner, ”Eftersyn, afprøvning og vedligehold af eksisterende altaner”, som er støttet af GI og udført af SBI, Build, Force og DTU. 

PRAKTISK INFO
Mødet  i København afholdes den 2. marts 2023 fra kl. 13-16 hos Grundejernes Investeringsfond, Ny Kongensgade 15, 1472 København.

Mødet i Aarhus afholdes den 13. marts 2023 fra kl. 13-16 på Teknologisk Institut, Kongsvangs Alle 29, 8000 Aarhus C., Konferencesalen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle. Husk at melde fra hvis du bliver forhindret, vi forbeholder os ret til at sende et no-show gebyr på kr. 300,- ved udeblivelse.

Tilmeld dig mødet i København den 2. marts

Tilmeld dig mødet i Aarhus den 13. marts

Møderne afholdes af Teknologisk Institut, BUILD, Danske Udlejere og EjendomDanmark.

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.079