23948sdkhjf

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Teknologisk Institut er en privat, selvejende og almennyttig virksomhed, der befinder sig i krydsfeltet mellem erhvervslivet, forsknings-/uddannelsessektoren og det offentlige. Teknologisk Institut deltager således i samfundsnyttige udviklingsprojekter i tæt samarbejde med førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. Teknologisk Institut formidler og forædler forsknings- og eller teknologibaseret viden til dansk erhvervsliv.

Divisionen Byggeri- og Anlæg er Danmarks største og førende videncenter for byggematerialer. Vi leverer ekspertise til byggeindustrien vedrørende byggematerialer i hele deres livscyklus – fra produktion til udførelse, vedligeholdelse og reparation til nedbrydning og genbrug. Det gør vi for at sikre, at bygge- og anlægsindustrien lever op de krav og forventninger, der stilles til byggematerialers holdbarhed, bæredygtighed og kvalitet, og bidrager dermed til at øge industriens produktivitet og konkurrenceevne.

Vores specialister hjælper mere end 3.000 kunder hvert år. Vi er centrum for forskning og udvikling i den danske bygge- og anlægsindustri med et årligt forsknings- og udviklingsbudget på ca. 30 mio. kr. suppleret med et tilsvarende beløb fra vores partnere.

Sekretariatet for EPD Danmark, Dansk Indeklima Mærkning, EU-sekretariatet for bemyndigede tekniske vurderingsorganer inden for byggevirksomheder, Videncenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet samt Videncenter for Bygningers Klimapåvirkninger. Vi sikrer et stærkt, innovativt fokus på industrien med henblik på at øge forretningsmulighederne for virksomheder.

Se alleNyheder

Nyeste kompetencer

Nyeste kurser

Fakta om Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Adresse
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 72 20 20 00

CVR nummer: DK56976116

P nummer: 1003119709

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.406