23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv opkvalificeret på dine BIM-kundskaber

Digitaliseringen i byggeriet accelerer hurtigere end nogensinde, og heldigvis har du masser af muligheder for at blive opkvalificeret på BIM i den kommende tid.

Vil du opdateres på dine BIM-kundskaber? Så er der masser af muligheder i den kommende tid. Graphisoft Center Danmark har netop opdateret kursuskalenderen med Archicad-kurser frem til sommer 2023.

De faste Archicad-kurser består af et 2-dags Archicad Basis som introduktion, hvorefter du vælger 1-dags overbygning i projektering eller landskab afhængigt af, om du primært arbejder med bygnings- eller landskabsarkitektur.

Archicad – når BIM skal være intuitivt
Archicad er et af nordens mest benyttede BIM-programmer, og understøtter alle byggeriets faser i ét program. Archicad er et robust og intuitivt BIM-program, der håndterer alle byggeriets faser og gør det nemt at indfri dine visioner, imødekomme din bygherres forventninger, ligesom samarbejdet på tværs af fagdiscipliner og dine samarbejdspartneres BIM-programmer er sikret.

LÆS OGSÅ: Anders Lendager: Vi har længe efterspurgt et dynamsik LCA-værktøj

Lav LCA-beregninger med DesignLCA
2023 bliver LCA-beregninger obligatoriske for al nybyggeri. Er du rådgiver og ønsker du allerede en indikation af, om dit projekt ligger over eller den kommende LCA-grænseværdi, er DesignLCA, der er en BIM-baseret LCA-beregner, måske det rette redskab for dig.  DesignLCA er netop lanceret som et gratis plugin til Archicad, hvilket betyder, at du kan lave LCA-beregningen direkte i BIM-programmet uden brug af et regneark.

Du kan læse mere om DesignLCA her → 

Kursusdatoer
Du kan se alle kurser på GRAPHISOFT Center Danmarks hjemmeside, du rammer her →

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.063