23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ejendomsmessen sætter fokus på den grønne omstilling

En dag bliver det sommer, og 1. og 2. juni inviterer Ejendomsmessen til 2 inspirerende dage i byggeriets tegn i Brøndby Hallen.

Uanset om du arbejder med renovering, nybyggeri, ejendomsdrift, administration, vedligeholdelse, energi, udendørsarealer, sikkerhed eller digitalisering, er der inspiration at hente, når Ejendomsmessen samler byggeriets værdikæde under ét tag i Brøndby Hallen d. 1. og 2. juni.

På Ejendomsmessen møder du derudover mere end  100 udstillere, der glæder sig til møde dig og præsentere deres nyeste produkter.

David Guldager er konferencier og tager dig sikkert igennem de to dage, der byder på oplæg af nøglepersoner fra blandt andet KAB, Green Building Council Denmark, Juli Living/NREP, PropTech Danmark, Molio/ConTech Lab, HD Lab, Lendager, Graphisoft Center Danmark, Arkitema Architects, Danske Landskabsarkitekter og ORCA – Realisation of Circular Landscape Architecture.

Læs mere og book din billet på www.ejendomsmessen.dk


Mette Qvist fra Green Building Council Denmark taler DGNB

Byggeriet står for op mod 40% af den samlede CO2-udledning, og derfor er bygge- og anlægsbranchen et oplagt sted at gribe fat i forbindelse med den grønne omstilling. Men hvordan måler vi, hvor bæredygtig en given bygning er? Hvad betyder certificeringer for innovationen i bygge- og anlægsbranchen? Og hvordan har branchens syn på DGNB-certificering udviklet sig gennem de seneste ti år? Det er blot nogle af de spørgsmål, Mette Qvist, administrerende direktør i Green Building Council Denmark løfter sløret for på Ejendomsmessen.

LÆS INTERVIEW med Mette Qvist

Cirkulær økonomi med formanden for Danske Landskabsarkitekter
Klimakrisen er en af de største udfordringer, vi står overfor. Heldigvis er der i byggeriet stor interesse for at udvikle nye løsninger, der nedsætter vores klimapåvirkning, og cirkulær økonomi er, som en integreret del af den grønne omstilling, en af disse. Martin Hedevang Andersen er formand for Danske Landskabsarkitekter og indehaver af ORCA – Realisation of Circular Landscape Architecture, og med udgangspunkt i udgivelsen ’Cirkulær økonomi i landskabsarkitekturen’, viser han byggeriets parter, hvordan cirkulære principper bidrager med klimavenlige og bæredygtige løsninger. 

LÆS INTERVIEW med Martin Hedevang Andersen

Kort om Ejendomsmessen
Ejendomsmessen løber af stablen 1. og 2. juni i Brøndby Hallen og samler hele byggeriets værdikæde til to dage med fokus på renovering, nybyggeri og ejendomsdrift. I år er det tredje gang, at Ejendomsmessen finder sted i Danmark, og sidste gang slog over 2500 besøgende vejen forbi.

Ejendomsmessen
Afholdes 27.-28. september i Brøndby Hallen
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.094