23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Geberit FlowFit gør hverdagen lettere for installatører

Installatørerne har spillet en afgørende rolle i udviklingen af Geberits nye forsyningssystem. Systemet er designet til at forhindre fejl, samtidig med at det sikrer bedre hygiejne og er lettere at installere.

Vores primære mål under udviklingen af Geberit FlowFit var at gøre installatørernes hverdag lettere. Et helt konkret eksempel er fittingen, som presses sidelæns og er drejelig. Det giver en pålidelig presning, selv på meget snævre områder. Derudover kan alle rørdimensioner presses med kun to pressekæber – det sparer både tid og reducerer udgiften til værktøj,” fortæller Nils Overgård, der er product manager hos Geberit.

Det innovative forsyningssystem er primært til drikkevand og varmesystemer, men er også velegnet til køl af vand og trykluft. Geberit FlowFit har følgende fordele:

  • Nemmere installation med nye, fleksible muffer, der kræver færre skift af bakker
  • Pålidelig præcision med færre mulige fejl i installationsprocessen
  • Flowoptimeret design giver minimalt tryktab
  • Forbedret hygiejne grundet beskyttelsespropper og optimering af tryktab
  • Intelligent data (BIM-data) gør den digitale planlægningsproces nemmere
  • Alle Geberits FlowFits gevind overgange i rødgods er blyfri og giver renere drikkevand
  • Miljøvaredeklareret (Environmental Product Declaration) med dokumentation af produktets ressourceforbrug og miljøpåvirkning
  • Op til 10 års projektgaranti

Det har aldrig været lettere for VVS-installatører
Det er slut med at skulle jonglere mellem flere forskellige stykker værktøj. Fremover kan VVS-installatører med Geberit FlowFit håndtere alle rørdiametre lige fra 16 til 75 mm med kun to pressekæber. At man kan presse store dimensioner, uden at der er brug for presseslynger, gør installationen betydeligt lettere og giver en behageligere arbejdsstilling – særligt når der arbejdes i positioner over hovedhøjde.

Pressekæben skal ikke længere helt rundt om røret under presningen. I stedet skal værktøjet bare sættes på presseindikatoren, der er placeret på siden. Det gør installationen meget mere komfortabel, da muffen kan drejes i enhver ønsket position,” forklarer Nils Overgaard.

Værktøjet og presseindikatoren passer sammen som en lås og nøgle og minimerer risikoen for en mislykket presning, forårsaget af ukorrekt placering. Det er heller ikke længere nødvendigt at afgrate eller kalibrere rørene. Hvis røret er kraftigt deformeret, findes der et separat Geberit kalibreringsværktøj som leveres sammen med pressekæberne.

Som et alternativ til det elektriske presseværktøj tilbyder Geberit også et manuelt håndpresseværktøj til mindre diametre på 16-40 mm. Håndpresseværktøjet dækker fem dimensioner og kræver hverken strøm eller batterier.

Færre fejl under installationen
Med Geberit FlowFit er det let at se, om installationsprocessen er sikker, da fittingen har sit eget kontrolvindue, der giver information om indstiksdybden, samt hvornår den korrekte indstiksdybde er nået. Presseindikatoren viser, når rørene er forbundet med hinanden, og tilslutningen er sikker.

Upressede fittings er garanteret utætte og derfor er det med Geberit FlowFit synligt med det samme, såfremt rørene ikke er tilsluttet korrekt.

Minimalt tryktab og bedre hygiejne
Geberit FlowFit har et flowoptimeret design, der giver et minimalt tryktab. Konkret løber vandet med mindre tryktab gennem rørsystemet med mindst mulig dimension frem til brugsstedet. Det betyder, at vandet er kortere tid i røret og dermed formindskes stagnation i rørene, så drikkevandshygiejnen optimeres.

Forsyningssystemet kommer også med beskyttelsespropper på alle fittings og rør, der hjælper med at holde dem rene indvendigt og fri for støv og snavs. 

Effektiviserer processen
Med det nye forsyningssystem får man adgang til aktuelle BIM-data, der særligt er relevant for ingeniører i forhold til at effektivisere planlægningsprocessen. Her får man adgang til alle dimensioner sammen med fittings og rør, der er relevante for rørføringen.

Forsyningssystemet Geberit FlowFit er tilgængeligt nu og kan tilsluttes til alle Geberits øvrige forsyningssystemer ved hjælp af en adapter.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.078