23948sdkhjf

Et stærkt produkt til en smal fuge?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lithomex A/S

Sådan lød udfordringen for Tønder Kommune, der søgte en kvalitetsfuge til den smalle fugebredde på disse chaussesten – en perfekt udfordring for en Lithomex styrkefuge.

De små chaussesten på denne vej i Løgumkloster, både i rundkørsel og helleanlæg, holder en central, trafikal placering i byen. De er derfor i risiko for overkørsler fra passerende køretøjer – ikke bare fra biler, men også fra tungere enheder som f.eks. varevogne, lastbiler, mm.

Det gør det nødvendigt at anvende en fuge til denne belægning, som er stærk nok til at modstå en tung trafikbelastning – et krav som styrkefugen L20 (ja, det ligger næsten i navnet) møder uden problemer.

Som en Lithomex styrkefuge, forstærker L20 belægningen, og gør den modstandsdygtig – selv overfor lastbiler på afveje. Men det er dog langt fra den eneste fordel ved at bruge L20 til at fuge heller og rundkørsler som disse i Løgumkloster.

En smal fugebredde kræver nemlig et fugeprodukt, der er fleksibel at arbejde med. Et fleksibelt materiale gør det nemt at fylde fugen ordentligt ud, så den ligger stabilt og pænt imellem de små chaussesten.

Fordi at L20 er en vandemulgerbar styrkefuge, er den smidig nok til, at du uden problemer kan arbejde den ned i en smal fugebredde.

Det gjorde Lithomex L20 til en oplagt løsning på dette projekt – og mange andre projekter, der kræver en både stærk og fleksibel fuge.

Går du selv med et lignende projekt i tankerne? Tag fat i vores specialist Jonathan Hyldegaard Poulsen på +45 93 63 03 02 og få en snak om dine muligheder.

 
Projektet i Løgumkloster er udført i samarbejde med:

Bygherre: Tønder Kommune

Entreprenør: Robert Traneskov Jensen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lithomex A/S

Lervejdal 14 D
8740 Brædstrup
Danmark
Lithomex A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109