23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slut med sorte fingre på dørene hos bilværkstederne!

Komfort i dagligdagen Automatiske døre bruges i et større omfang, nu også i landets moderne bilhuse. De anvendes ikke kun i indgangspartiet, men også f.eks. mellem showroom, kontor, lager og værksted, som det ses her hos Ejner Hessel i Tilst.

Skydedøre i glas giver til dels hurtigt overblik, transparens, godt arbejdes miljø og den automatiske dør sikrer en berøringsfri og ubesværet gennemgang for kunder og personale. Skydedøre i glas giver til dels hurtigt overblik, transparens, godt arbejdes miljø og den automatiske dør sikrer en berøringsfri og ubesværet gennemgang for kunder og personale.

Produceret i Danmark

TORMAX er et schweizisk-ejet selskab, hvis danske afdelinger har eksisteret siden 1975. Virksomheden har en bred vifte af kunder og leverer døre til blandt andet indkøbscentre, hoteller, forretninger, lufthavne, industri, kontor og beboelsesejendomme. De er i øvrig de eneste i branchen, der har egen full-scale produktion i Danmark. Dette betyder, at TORMAX kan tilbyde deres kunder en totalløsning inden for automatiske døre.

”Vi producerer, installerer og servicerer. Med andre ord har vi hånd i hanke med hele processen fra vi bygger produktet, installerer det og til sidst står for den efterfølgende service – og alt udføres af vores egne folk”, udtaler Henrik Bach, salgs- og installationsleder i TORMAX Danmark A/S

Kvalificeret rådgivning

TORMAX er med mere end 40 års erfaring i branchen i stand til at varetage en rådgivende rolle i forbindelse med de projekter, virksomheden er involveret i.

Dette er blandt andet tilfældet ved etableringen af Ejner Hessels Bilhus i Tilst, hvor TORMAX havde et godt sammenspil mellem bygherre og entreprenører igennem byggeprocessen.

TORMAX Danmark A/S
Hjortsvangen 36
7323 Give
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52781612
P nummer: 1003099630

Send til en kollega

0.062