23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske Landskabsarkitekters 90-års jubilæum

Graphisoft Center Danmark ønsker Danske Landskabsarkitekter tillykke med 90-års jubilæet.

10. september fejrer Danske Landskabsarkitekter 90-års jubilæum med ekskursion og festmiddag. Under temaet ’Livskvalitet i landskabsarkitekturen’ kommer deltagerne forbi landskabsarkitektoniske værker fra de seneste 9 årtier, og undervejs er der en lang række faglige oplæg.

Graphisoft Center Danmark er sponsor på jubilæumsarrangementet og ønsker Danske Landskabsarkitekter stort tillykke med at gennem 90 år holde den landskabsarkitektoniske fane højt. Landskabsarkitekterne har momentum, og Corona-pandemien har i kombination med klimaforandringerne blot understreget behovet for grønne frirum og rekreative arealer.

Læs også: Archicad 25 Session Aarhus

Med BIM bliver landskabsarkitekter en del af processen

Flere og flere landskabsarkitekter kaster sig over BIM. Heraf vælger en del Archicad, som platform – ikke mindst på grund af, at det er det eneste BIM-program med et dedikeret LAND4 plugin, der netop er lanceret i version 2. Med BIM bliver landskabsarkitekterne på lige fod med de andre rådgivere, entreprenører og bygherrer en integreret del af processen, samtidig med at mere effektive processer frigiver tid til at fokusere på at udvikle kreative og klimavenlige landskabsarkitektoniske løsninger.

Læs også: Masser af nyheder i LAND4 v2

Landskabsarkitekterne er en afgørende del af den grønne omstilling

”Når vi taler grøn omstilling, er det svært at komme udenom landskabsarkitekternes store rolle og værdifulde bidrag. I takt med at landskabsarkitekternes virke bliver mere og mere anerkendt, er der også flere og flere landskabsarkitekter, der begynder at anvende BIM. Det betyder blandt andet, at landskabsarkitekterne undgår at skulle skifte mellem flere forskellige programmer. Samtidig frigiver de opståede effektiviseringsgevinster ressourcer til at fokusere på at udvikle kreative og klimavenlige løsninger,”
fortæller Thomas Graabæk, arkitekt MAA og indehaver Graphisoft Center Danmark.

”Som BIM-entusiast glæder det mig, at flere og flere landskabsarkitekter tager BIM til sig og udnytter mulighederne. Vi ønsker Danske Landskabsarkitekter et stort tillykke med jubilæet.”

Du kan læse mere om Danske Landskabsarkitekters 90-års jubilæum her >>

Er du interesseret i BIM for Landskabsarkitekter, så afholdt vi lige før sommerferien et webinar, som du kan se eller gense her >>

Illustrationen er Graphisoft Center Danmarks bidrag til 90-års jubilæet goodiebag. Tak til JUUL | FROST Arkitekter for billedmateriale, samt tak til Adman for art direction.

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.063