23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Archicad 25 er ude – Nyhedsbrev fra GCDK august '21

I vores august nyhedsbrev kan du læse om nyhederne i Archicad 25, BIM for landskabsarkitekter og meget, meget mere.

Archicad 25, Land4 v2, kundetilfredshedsundersøgelse, en time lapse video og en opdateret kursuskalender er de nyheder vi har valgt at bringe i vores augustnyhedsbrev.

Archicad 25
Lige før sommerferien udkom Archicad 25, der byder på hurtigere navigation, flottere snit og opstalter, ny trappefunktioner, avancerede objekter og nye funktioner til ingeniørerne. Derudover har ingeniørerne også fået en række nye muligheder, der understøtter deres processer og gør samarbejdet mere smidigt.

Læs om nyhederne i Archicad 25

Land4: BIM for landskabsarkitekter
Archicad er det eneste BIM-program med et dedikeret LAND4 plug in. Ny er version 2 netop frigivet og indeholder mange nyheder, der i endnu højere grad end tidligere understøtter landskabsarkitekters workflow.

Læs mere om LAND4 v2

Tilfredse kunder er de bedste i verden
I løbet af forsommeren hjalp BMoreRAW os med at gennemføre et forløb omkring kundetilfredshed. Forløbet mundede ud i en Net Promoter Score, der er et tal for kundetilfredsheden, og opstillingen af Core Value Proposition, som er essensen af, hvad vi tilbyder. Selv om vi under ingen omstændigheder læner os tilbage, så er vi stolte over at vi har opnået en Net Promoter Score på 69.  

Læs om vores kundetilfredshedsanalyse

Time lapse af Padle facilitet
Hvor lang tid tager det at skitsere et en simpel sportsfacilitet? Vi har lavet en time lapse video, der viser hvordan du skitsere en mindre sportsfacilitet som en del af et tilbud. Fra start til slut har det i alt taget 12 timer og 45 minutter med det rigtige BIM-værktøj, hvilket må siges at være ganske acceptabelt.

Se time lapse video

Nye BIM-kurser
Vi har ændret vores kursus-sammensætning, så vi fremover kører 2-dages "Basiskurser" i Archicad, der kan suppleres med et 1-dags overbygnings-kursus afhængig af, om du primært arbejder med bygninger eller landskab. Derudover kører vi kurser i visualisering og IFC-udveksling mellem Revit og Archicad.

Se vores kursuskalender

Vil du også opdateres på BIM?
Vi udsender vores nyhedsbrev den første tirsdag i måneden. Hvis du vil holde dig opdateret på BIM og andre nyheder fra Graphisoft Center Danmark kan du tilmelde dig vores mailliste her >> 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.078