23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtighed og design kombineret i DAMPAs akustikpaneler

Optimér akustikken med DAMPA® Silent Board, vores akustiske vægpanel, der er produceret i bæredygtigt og cirkulært materiale. Med 70 års erfaring i akustikløsninger er DAMPAs vægpaneler både et robust, genanvendeligt og æstetisk designelement.

I 1951 startede det, der dengang hed DÆMPA. I dag er navnet skiftet til det internationale DAMPA, men formålet er stadig det samme: at skabe akustikløsninger der er i top.

For 10 år siden var der også fokus på det akustiske miljø. Men i dag finder vi både lovkrav og en langt større bevidsthed om, at god akustik har stor betydning for indeklimaet og medarbejdernes velvære og koncentrationsevne. Der er også kommet fokus på, at der både på loft og vægge er behov for noget æstetisk at se på – men også for elementer, der er robuste, absorberende, funktionelle akustikløsninger” siger Mogens Kjærgaard, produktchef hos DAMPA.

Fleksibel og bæredygtig akustikregulering
DAMPA® Silent Board er et fleksibelt og modulopbygget akustisk vægpanel i absorptionsklasse A. Det er en dekorativ akustikregulering som skal hænges op og monteres på væggen. DAMPA® Silent Board forbedrer og optimerer akustikken i alle typer rum uanset rummets funktion og ønskede udtryk.

DAMPA® Silent Board lever op til alle akustikkens nøgleord såsom absorption og efterklangstid mv. Den er produceret i perforeret stål og kan med den robuste overflade og perforeringsmønstre skræddersyes alt efter de arkitektoniske, designmæssige og akustiske ønsker” fortæller Mogens Kjærgaard og fortsætter ”og så er der hele det bæredygtige aspekt. Løsningerne  er robuste, kan genbruges, tilpasses nye krav og samtidig er de lette at de- og genmontere”.

Form Follows Function
DAMPAs har fokus på at skabe akustikløsninger til både væg og loft, der skaber det gode indeklima og et behageligt arbejdsmiljø. Grundet metallernes egenskaber, så er DAMPAs akustikløsninger ideelle hos alt fra virksomheder til hospitaler, spillesteder og skoler. Dertil kommer der en stor arkitektonisk designfrihed, hvor der er frit valg i forhold til dimensioner, farver, udtryk og anvendelse. DAMPA arbejder altid ud fra devisen ”Form Follows Function”, der bygger på en fleksibel designfilosofi, som alle DAMPAs produkter omfavner.

DAMPA® Silent Board kan tilpasses alt fra private boliger til domiciler, erhverv og institutioner – og kan også bruges som opslagstavler i kraft af stålets magnetiske egenskaber. Så vi har fået et meget alsidigt produkt, der først og fremmest kan bidrage til et optimeret akustiske miljø” siger Mogens Kjærgaard og slutter ”Vi tilbyder altid gerne råd og vejledning med vores akustikekspertise”.  

DAMPA ApS
Højeløkkevej 4A
5690 Tommerup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16045489
P nummer: 1001024045

Send til en kollega

0.063