23948sdkhjf

Offshore vind i USA: Danske muligheder og udfordringer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Seminar: Deltag d. 11. august 2021, når bl.a. Ørsted, CIP og repræsentanter fra østkyststaterne bringer erfaringer og indsigter fra markedet.

Den amerikanske offshore vindindustri er i rivende udvikling. For nyligt har østkyststater forpligtet sig til 40 GW offshore vind før 2045, Californien har sat et mål om at 10 GW inden 2040, og Biden-administrationen har godkendt det første store kommercielle offshore projekt i amerikansk historie.

Med årtiers erfaring har danske virksomheder stort potentiale for at assistere den amerikanske industri i at opbygge den lokale forsyningskæde, men for at udnytte momentum er det væsentligt at forstå det aktuelle politiske landskab og tilpasse sin markedsstrategi derefter.

Derfor vil deltagerne bl.a. opleve præsentationer fra både danske udviklere og leverandører, som vil dele deres erfaringer, og møde repræsentanter fra en række østkyststater i en indsigtsfuld paneldebat.

Dato: Onsdag d. 11. august, 2021
Tidspunkt: 10:00 - 15:15 
Sted: Radisson Blu Scandinavia, Amager Boul. 70, 2300 København, Danmark

Læs mere om seminaret, dyk ned i programmet og tilmeld dig her.

Seminaret er arrangeret med støtte fra Ørsted, Copenhagen Infrastructure Partners og Siemens Gamesa Renewable Energy i samarbejde med DI Energi og Danish Wind Export.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Send til en kollega

0.093