23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lær mere om Baurocs ekstraordinære porebeton

Baurocs Borebeton har en lang række af fordele. Læs med her, hvor vi fra Wals.dk vil gøre dig lidt klogere på porebetonen fra Nordeuropas største poducent.

Står du foran at skulle bygge til din bolig, eller måske du står overfor at skulle bygge nyt? På wals.dk kan du få langt størstedelen af de byggematerialer du får behov for i løbet af byggeriet.

Kun de bedste materialer er gode nok til vores kunder. Derfor er vores leverandører også helt specielt udvalgt og de bliver løbende kvalitetstestet.

Det er da også den ekstraordinære gode kvalitet der gør, at vi udbyder netop Bauroc Porebeton. Bauroc, der er Nordeuropas største producent af porebeton tilbyder miljøvenligt porebeton. Deres produkter består nemlig udelukkende af lokale råvarer der sikrer at betonens eneste rejse er skibsrejsen fra fabrikken, frem til vores lager i Korsør og videre hjem til dig og din byggeplads.

Baurocs porebeton er naturligvis brandfast. Samtidig er det selvfølgelig også varmeisolerende samt vand- og frostbestandigt. Med porebetonen fra Bauroc sparer du desuden den ekstra varmeisolering der er en nødvendighed ved de fleste andre materialevalg.

Netop det, at porebetonen er så vandbestandigt, gør ligeledes blokkene velegnede til brug i badeværelser.

Baurocs porebeton letter arbejdsbyrden

Hvis du sammenligner Baurocs porebeton med almindelige mursten, vil du desuden opleve at byggeriet skrider en del hurtigere og nemmere fremad. Det gør det, fordi porebetonen er lettere samt kommer i store plader. Der skal eksempelvis kun bruges 4,17 blokke pr. m2.

Samtidig er fundamentet ikke nær så tungt belastet ved brug af porebetonen frem for mursten.

Bauroc-porebeton plader mures fast til hinanden med en tynd mørtelfuge af tyndlagsmørtel, det muliggøres af stenenes præcise mål og deres glatte overflade. Bindemiddelfugerne hærder hurtigere og giver væggen større styrke og stivhed. Hertil anvendes Bauroc helt egen tyndlagsmørtel.

Når du benytter porebeton, får dit færdige byggeri samtidigt et mærkbart sundere og åndbart indeklima i det færdige byggeri. Bestil din porebeton allerede i dag på wals.dk

 

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

MRH

Send til en kollega

0.079