23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trimble WorksManager Trådløs dataoverførsel og kommunikation

Trimble WorksManager er den mobile, brugervenlige informationscentral, som forbinder entreprenøreren til de oplysninger, der er vigtige til brug for at kunne udføre et godt stykke arbejde – første gang, så forsinkelser minimeres og nedetid undgåes.

 
Ved hjælp af Trimble WorksManager kan der f.eks. overføres 3D-design trådløst til byggepladsen. Det sparer både kørsel og penge og gør arbejdet mere effektivt. Arbejdsledere og projektledere kan være sikre på, at maskinfører og andre brugere benytter sig af det seneste design. Et praktisk betjeningspanel giver et overblik over byggepladsen i realtid, så entreprenøreren kan følge med i projektet og undgå dyre fejl og slippe for at gøre arbejdet om.

FØLG DINE MASKINER OG FÅ HJÆLP FRA KONTORET
Muligheden for at følge positionen for forskellige enheder og se deres status gør, at du altid har den sidste nye information og kan sikre dig, at projektet forløber som det skal. Detaljeret information i realtid, der viser maskinernes position og aktivitet, hjælper med at undgå miskommunikation.
Ved at fejlfinde problemer, som opstår i felten, fra kontoret via fjernbetjening, kan ekstra kørsel til og fra byggepladsen undgåes. Det er gjort nemt at supportere mandskabet effektivt ude på pladsen, så du hurtigt kan reagere, når der sker fejl, og få alle tilbage til arbejdet.

ALTID OPDATEREDE DATA
Du har altid den seneste information til rådighed. Maskinens position opdateres hvert 30. sekund og design opdateres hvert 5. minut. Dette muliggør, at beslutninger kan tages hurtigt, så du kan forblive inden for budgettet og minimere, at arbejdet skal gøres om. Udvid rækkevidden for dine eksisterende basestationskorrektioner, så du kan arbejde problemfrit over et større område.

BRUGERVENLIG INTEGRATION MED TRIMBLE PRODUKTER
WorksManager er optimeret til den seneste Trimble-teknologi og kan anvendes sammen med maskinstyringssystemet Trimble Earthworks, positioneringssystemet Trimble Siteworks og kontorprogrammet Trimble Business Center.

SITECH Danmark A/S
Mossvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32763464
P nummer: 1015811419

Kontaktperson

LH
Laila Haupt
Back Office / marketing
+45 41314782 laila.haupt@sitech.dk

Send til en kollega

0.078