23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HBN Entreprise – Kvalitet, fleksibilitet og skarpe priser

Fordi vi også har stor erfaring med alle typer entrepriser, er vi godt klædt på til at løse komplicerede og større opgaver. HBN Entreprise tilbyder altid kvalitet, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser

Er du bygherre på Sjælland eller Fyn? Har du et igangværende byggeri, hvori der indgår porebeton? Mangler du professionelle medarbejdere med stor erfaring inden for montage af gasbeton? Så kan du være glad for, at du har mulighed for at alliere dig med HBN Entreprise, som består af 30 dygtige murere og montører. Vores team har nemlig stor ekspertise inden for montering af porebeton. Vi monterer hvert år tusindvis af kvadratmeter porebetonblokke og plader for vores samarbejdspartnere.

Vores team består af engageret medarbejdere, som har forstand på porebeton og har deltaget i mange krævende projekter. Montering af porebeton kan være en stor mundfuld, hvis man mangler de nødvendige kompetencer. Så hvis du ønsker, at din opgave bliver udført korrekt, så er det kun naturligt, at du vælger HBN Entreprise som din samarbejdspartner. Når du vælger vores team, kan du være sikker på, at opgaven bliver fuldført korrekt og til tiden. Det giver ikke alene tryghed, men også økonomiske og tidsmæssige besparelser. Derfor kan du trygt trække på vores knowhow. Vi skal nok sørge for, at dit byggeri forløber gnidningsfrit.

 Vi er et talstærkt team, som udelukkende beskæftiger sig med montage af porebetonblokke og multiplader. Derfor spiller omfanget af dit byggeprojekt ingen rolle for os. Vi er vant til at udføre alle typer opgaver inden for montage af porebeton. Vi står derfor gerne for større konstruktioner. Der kan være tale om lejlighedskomplekser, etagebyggerier i flere niveauer, store kontorbygninger og lignende. Fordi vi også har stor erfaring med alle typer entrepriser, er vi godt klædt på til at løse komplicerede og større opgaver. HBN Entreprise tilbyder altid kvalitet, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser. Derfor er vi det oplagte valg.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

HBN Entreprise – Sjælland

Adresse: Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside: http://hbnhuse.dk/kontakt/

 

HBN Entreprise – Jylland

Adresse: Vestmolen 15, 9990 Skagen

Telefon: + 45 72344404

E-mail: info@hbnhuse.dk

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.078