23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilpassede energiløsninger til virksomheder

At have en varmepumpe er ikke ensbetydende med at den skal hente energi fra jorden eller luften. Varmepumper er ikke kræsne og kan derfor tilpasses til at hente energien, der hvor den findes hos din virksomhed.

Alsidighed

Hos Klimadan har vi specialiseret os i at skræddersy varmepumpeløsninger præcist efter vores kunders behov. Der er nærmest ingen grænser for hvordan løsningerne kan sættes sammen. Har du en proces hvor der genereres megen spildvarme, eller hvor der er et aktivt behov for at fjerne varmen? Lad blot varmepumpen klare dette og udnyt herefter energien til opvarmning af haller, kontorer eller genbrug varmen i en anden proces. Har du en højtemperatursproces, hvor energien kommer fra en konventionel energikilde? Brug en varmepumpe og minimer både omkostningerne og klimaaftrykket i produktionen.

 

Økonomi og bæredygtighed

En varmepumpeløsning giver, i langt det fleste tilfælde, både en økonomisk og miljømæssig fordel for virksomheden. Udfasning eller reduktion af omkostningstunge udgifter til opvarmning ligger som et grundlæggende element i det at overgå til en varmepumpe. Derudover har virksomheden nu mulighed for at brande sig selv, som frontløber i den grønne omstilling. En varmepumpeløsning skal derfor ikke ses som en omkostning, men derimod som en økonomisk gevinstgivende investering i virksomhedens fremtid i en grønnere verden.   

 

Klimadan har over 40 års erfaring i grønne energiløsninger og med mere end 10.000 installationer til både private, virksomheder og landbruget, er vi Danmarks største installatør af varmepumper med afdelinger i Ikast og Roskilde.

Ring til vores erhervsafdeling på Tel.: 9627 7070 og få en uforpligtende snak om din virksomheds situation og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

 

 

Klimadan A/S
Rømersvej 30
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33065019
P nummer: 1016190582

Kontaktperson

Send til en kollega

0.08