23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du ansatte, som bruger egen bil i jobbet?

Reducer tidsforbrug på manuel kørselsregistrering.

Med Carlogs App til Smartphone kan dine medarbejderes tidsforbrug på kørselsregistrering i egen bil reduceres. Samtidig effektiviseres arbejdsgangene i bogholderi og regnskabsafdeling, da nøglemedarbejdere har adgang til kontrol, afregning og eksport af kørselsdata, herunder dokumentation til SKAT.

Indblik, overblik og optimering
Med Carlogs App til Smartphone følger adgang til vores onlineportal, hvor al data fra dine medarbejderes kørsel samles. Portalen giver bl.a.:

  • overblik
  • indsigt i køremønstre, køretider etc.
  • mulighed for med ét klik at korrigere ruter og tilføje returruter
  • mulighed for at se ruter på kort
  • adgang til sortering af ruter efter formål
     

Enkeltbruger eller firmaaftale?

For adgang til onlineportalen og brug af smartphoneappen kræves abonnement på måneds- eller årsbasis. Du kan vælge enten at købe som enkeltbruger eller oprette en firmaaftale.

Enkeltbruger
Som enkeltbruger giver abonnement til vores smartphoneapp adgang til enkeltbrugerudgaven af vores onlineportal, hvor du får komplet overblik over alle kørte ruter, mulighed for redigering og tilføjelse af ruter samt adgang til eksport af kørselsdata i Excel- eller PDF-format.

Firmaaftale
Men en firmaaftale kan du købe det antal abonnementer/ brugerlicenser, du har brug for til dig selv og dine kørende medarbejdere. En firmaaftale giver desuden adgang til den avancerede onlineportal og vores udvidelsesmoduler, der giver en lang række muligheder for overblik og optimering af virksomhedens kørselsregnskab hele vejen gennem værdikæden.

Carlog System
Kattedamsvej 9
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31145325
P nummer: 1014159831

Kontaktperson

TH
Tom Hansen
Indehaver
+45 22221219 tom@carlog.dk

Send til en kollega

0.096