23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedste LED-løsning til efterårsbelysning fra LED-TEK

Find den rigtige løsning for LED-belysning til efterårs- og vinterens mørke periode. Floodlights og Vej- & Parkbelysning i højeste kvalitet og med økonomiske fordele for dig.

Efterårs- og vinterens mørke periode nærmer sig, og derfor har vi valgt at sætte fokus på de forskellige LED-løsninger, som Floodlights og Vej,- & Parkbelysning. Vi har valgt at sætte ekstra fokus på 2 af vores populære Floodlights-serier, LED-536 og LED-586.

Floodlight LED-536-serie 
- er den optimale løsning til udendørsbelysning, hvor der både stilles høje krav til kvalitet af lyset, og til en fornuftig økonomi. Modulopbygget med et robust aluminiumshus og med udskiftelige linser som gør, at serien kan opbygges optimalt til opgaven. Som option kan ekstern driverboks tilvælges, og driverne kan derved monteres længere nede på masten. Det gør, at vægten i toppen af masten minimeres, samtidig med at evt. servicering af drivere m.m. lettes.

Floodlight LED-586 Marine-serie
- er den eneste rigtige løsning når der stilles store krav til holdbarhed, grundet omgivelser og vejrbetingelser som klor, saltvand, vind og vejr. Den perfekte løsning til svømmehaller, på havneområder, skibsdæk og platforme. Et robust hus med heat-zink som sikrer optimal varmeafledning, ekstra hærdet overflade med Akzo Nobel coating, ekstra holdbar silikone, samt individuel forsegling af LED’erne og cover i hærdet glas. Alle skruer, møtrikker og beslag er i rustfrit stål.

Vej- & Parkbelysning
Vej- og Parkbelysning skal være et elegant og flot supplement til omgivelserne, samtidig med at kvaliteten er i top. Holdbarheden, belysningen, funktionerne, energieffektivitet, er de top kvaliteter der kendetegner vores Vej- og Parkbelysningsserier, som endda samtidig giver dig økonomiske fordele. Hos LED-TEK finder du et bredt udvalg

Hos LED-TEK fører vi et bredt udvalgt at de helt rigtige LED-løsninger, der uden tvivl vil passe til dit projekt. Er du i tvivl, om hvilket produkt vil være den rigtige løsning, så rådgiver vi dig gerne. Læs mere her

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Send til en kollega

0.081