23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wals.dk – Dit ’stenbrud’ af granitprodukter til haven

På Wals.dk kan du bestille en række granit bordursten med jetbrændt overflade til en konkurrencedygtig pris. Vi er dit personlige ’stenbrud’.

Danskerne elsker granit. Det gør du nok også, og det er der mange grunde til. Der er tale om en bjergart, der bliver dannet på store dybder og under stort tryk. Granit er et udsøgt naturprodukt med et rødligt, blåt eller sort skær. Derudover er der også forskellige kombinationer, fordi granit er en meget heterogen bjergart. Rundt om i Danmark bliver granit brugt i mange sammenhænge. Haven er nok det sted, hvor danskerne i stor stil anvender granitprodukter. En terrasse eller have, hvor man har valgt at lægge granitfliser og andre former for granit sten, tager sig godt ud og skaber en indbydende atmosfære.

 

Wals.dk er din kilde til granit produkter til haven. Vi leverer granitfliser, granitskærver, granit chaussesten, granit trappetrin, bordursten og mange flere granitprodukter, som kan forbedre den måde, din have ser ud på. En kombination af bordursten og granit chaussesten er en lækker måde at anlægge en havesti, der pryder haven. På Wals.dk kan du bestille en række granit bordursten med jetbrændt overflade til en konkurrencedygtig pris. Der er tale om nogle holdbare og skridsikre sten, som er velegnet til udendørs brug. Vi tilbyder granitfliser i alle farver og nuancer. Vi bryster af, at vi har nogle af de skarpeste priser på markedet. Vi er dit personlige ’stenbrud’.

 

Du kan bestille dine granitprodukter på vores hjemmeside: https://wals.dk/product-category/hus-og-have/granit/

 

Wals.dk ApS

Vestmolen 15

9990 Skagen

Tlf.: 45 72 34 44 04

E-mail: kundeservice@wals.dk

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.062