23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig og effektiv facadelukning på DFDS’ nye hovedkontor

Eiler Thomsen Alufacader lukker facaden med nyt, fleksibelt elementfacadesystem

På Marmormolen i Nordhavn, København Ø, er DFDS’ nye hovedkontor ved at blive opført. Hovedkontoret er designet til 700 medarbejdere med et areal på i alt 15.500 m2 hvoraf 3.200 m2 er kælder og parkering. Bygningens arkitektur bærer naturligvis præg af den maritime verden og dertil en facade, som er inspireret af havets bølger. Til projektet har Eiler Thomsen Alufacader præfabrikeret elementer i det nyeste elementfacadesystem fra Schüco – nemlig Schüco AF UDC 80 (Aluminium Facade Unitized Dynamic Construction).

 

Præfabrikation sikrer en hurtig montering

Til projektet præfabrikerer Eiler Thomsen Alufacader 5.300 m2 elementfacade på fabrikken i Holstebro, som senere sikrer en hurtig og effektiv montering i hos DFDS på Marmormolen, som strækker sig over 6 etager. En stor fordel ved at præfabrikere elementerne på fabrikken er, at produktionen foregår i et kontrolleret miljø og påvirkes ikke af vejr eller andre faktorer på byggepladsen. Elementerne bliver produceret i størrelserne 2500 mm x 4600/4400/3650 mm og facadelukningen tager 12 uger med færdigmontering i uge 39. Systemet Schüco AF UDC 80 passer til alle størrelser af projekter og har et af markedets laveste U-værdier inden for elementfacadesystemer. Med dette projekt bliver Eiler Thomsen Alufacader de første i verden, der producerer og monterer det nye facadesystem. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med NCC Danmark og PLH Arkitekter med stor hjælp fra Schüco.

 

Eiler Thomsen Alufacader ruster sig til fremtidens facadeelementer

Eiler Thomsen Alufacader er en af Danmarks førende glas/alu facadeentreprenører med ca. 130 medarbejdere. Virksomhedens fokus er på kvalitet, know-how og leveringstider. John G. Schmidt, beregner og ansvarlig for projektsalg hos Eiler Thomsen Alufacader, udtaler sig således om virksomhedens fremtid: ”Eiler Thomsen Alufacader har indrettet en produktionshal til produktion af facadeelementer og satser på at dette forretningsområde bliver udviklet og udvidet kraftigt gennem de kommende år.”

 

www.et-alu.dk

Eiler Thomsen Alufacader A/S
Ivar Lundgaards Vej 25
7500 Holstebro
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12843747
P nummer: 1002931257

Kontaktperson

AFH
Alex Frisk Herping
Direktør/ Medejer
+45 40189406 afh@et-alu.dk

Send til en kollega

0.078