23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Designgulv vækker begejstring hos boligejer og gulvlægger

New Yorker gulve, rå gulve, designgulve – kært barn har mange navne. Designgulvene er meget populære i eksempelvis boliger, butikker samt let industri.

Danske Alfix har velegnede produkter og systemer til gulvene, som udføres med cementbaseret gulvspartelmasse.

I et naturskønt nybyggerkvarter i Kolding er opført en flot og stilsikker liebhaverbolig med god plads til husets 5 beboere. Bygherrerne valgte et råt gulv til både entré, fordelingsgang, køkken og stue.

Glad boligejer – flot look og let vedligehold

”Vi valgte at bygge vores arkitekttegnede hus i samarbejde med Nysom A/S, en lokal håndværksmester, der har mangeårig erfaring med kvalitetsbyggeri. Vi var dybt involverede i processen og har undervejs fokuseret på detaljen og ikke mindst høj kvalitet. Vi er meget tilfredse med vores New Yorker gulve fra Alfix, der er gennemgående i det meste af underetagen, og er med til at skabe en flot sammenhæng i huset. Flot look og nemt at holde rent. Super fedt!”, siger bygherren Thomas Kanstrup Christensen fra Kolding.

Gulvet i denne bolig blev udført af Perbro Designgulve fra Kolding. Designgulve er en fællesbetegnelse for fugefri cementbaserede gulve, der benyttes uden montering af en egentlig gulvbelægning. De udføres med cementbaseret gulvspartelmasse, og overfladen på gulvet forsegles normalt med transparent overfladecoating.

Gulvlæggeren hæfter sig ved de gode forarbejdningsegenskaber

”Alfix spartelmassen er rigtig god at arbejde med. Den har en virkelig fin flydeevne og en ren og naturlig farve med et fint spil. Et velegnet produkt til de efterspurgte designgulve, da både bearbejdning af materialet og det færdige resultat er meget tilfredsstillende”, siger Kenneth Bronée medindehaver og gulvlægger – Perbro Designgulve.

I denne byggesag er anvendt Alfix ElastaCem 501 (universal flydespartel) som gulvspartelmasse. Alfix har også flere andre velegnede gulvspartelmasser, som er glimrende til formålet. F.eks. Alfix PlaneMix 20 og PlaneMix 30. Ligeledes findes velegnede primere og et helt nyt topcoat-produkt (slutbehandling) i sortimentet.

Læs mere om systemet her

Kontakt os

Fotos: Liebhaverboligen i Kolding - henholdsvis fordelingsgang, stue og køkken har fået et råt designgulv fra danske Alfix. 

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.094