23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny partner styrker vores position som landskabere i Danmark

MALMOS Landskaber slutter sig til franske 'idverde' - Europas førende aktør inden for nyanlæg og vedligeholdelse af grønne landskaber

 
I mere end 60 år har vi bygget landskaber som mennesker kan leve, lege og være i, og vi har altid stræbt efter at gøre det med mod, ordentlighed og høj faglighed. Fagligheden og ordentligheden har sikret høj kvalitet hver gang. Modet driver os hele tiden fremad mod nye løsninger og i ukendt terræn.

Vores dygtige medarbejdere løfter alt fra både små, kompakte og krævende anlægsopgaver op til de største og mest komplekse landskabsprojekter i Danmark, og det skal vi blive ved med, og samtidig udvikle os endnu videre.

Derfor har vi indgået partnerskab med franske ‘idverde’, Europas førende aktør indenfor ny-anlæg og vedligeholdelse af grønne landskaber. At blive en del af idverde er således en vigtig strategisk milepæl for MALMOS, som giver os mulighed for at positionere os endnu stærkere på det danske marked, og tilbyde vores kunder flere ydelser og specialkompetencer i fremtiden.

Vi slutter os således stolt til en familie med stærke værdier, samme passion for landskaber og grønne byrum samt en meget dygtig ledelse, som vi glæder os til at arbejde tæt sammen med.

 

Læs pressemeddelelsen her

Malmos A/S
Gl. Marbjergvej 11
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19226980
P nummer: 1003782012

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063