23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dine audits er afgørende for dit ledelsessystem

Ved løbende at optimere din virksomheds ledelsessystem, opnår du samtidig effektive procedurer og produktionsoptimering - og således spiller audits en afgørende rolle for udbyttet af dit ledelsessystem og udbyttet af din virksomhed.

Derfor er det vigtigt, at du er fortrolig med auditering og mestrer teknikkerne til at planlægge, udføre og afrapportere effektive audits - og det vil du træne på vores kurser som Lead Auditor og Intern Auditor.
 
Vil du være Lead Auditor i henhold til ISO 22000:2018 i 2020?

Hvis du drømmer om at blive Lead Auditor i henhold til ISO 22000:2018 standarden i det nye år, er du ikke den eneste. Derfor er der rift om pladserne på årets første CQI-IRCA Lead Auditor Fødevaresikkerhedskursus den 20.-24. januar i Fredericia.

“Det bedste ved kurset var at forstå standarden i praksis,” -kursist

I løbet af kursets 5 dage får du en kombination af essentiel viden om standarden, faglig sparring og lærerige øvelser, som giver dig mulighed for at afprøve dine nye auditeringsværktøjer i samspil med dine medkursister og erfarne undervisere.

“Det bedste ved kurset var de praktiske øvelser i auditor-rollen, fordi feedbacken fra underviser og gruppen var rigtig god,” -kursist

Hvis du i stedet ønsker at gennemføre din uddannelse på engelsk, har du mulighed for at tilmelde dig Lead Auditor Food Safety (English), som afholdes den 20.-24. april i Lyngby.

Skal du lave interne audits af din virksomheds ledelsessystem?

Intern Auditor Fødevaresikkerhedskurset giver dig en grundlæggende forståelse af forhold med betydning for fødevaresikkerheden, så du kan planlægge og gennemføre effektive interne audits samt rapportere resultaterne af disse.

“Det bedste ved kurset var underviserens guldkorn baseret på egne erfaringer,” -kursist

Derfor henvender kurset sig både til den nye og erfarne auditor, idet du både går i dybden med de grundlæggende værktøjer til interne audits samt får nye inputs fra dine medkursister og erfarne undervisere.

“Intern Auditor er en ny vinkel, som helt sikkert kan bruges,” -kursist

Så spring til, når Intern Auditor Fødevaresikkerhedskurset afholdes den 11.-12. marts i Middelfart, hvis du søger nye auditværktøjer og inspiration til udførelse af audits.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.078