23948sdkhjf

Undgå det skræmmende scenarie at få ødelagt sommerferien med en vandskade i hjemmet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Som lovet ved sidste indlæg vil vi gerne dele noget af den interessante viden vi fik erfaret os gennem vores forbrugere. Fra GROHEs rundspørge fra Roskilde Dyrskue viste det sig, at 25% af de der deltog havde haft en vandskade i hjemmet.

En anden undersøgelse omhandlende vandskader på tværs af 10 europæiske lande, viser at det faktisk er hele 54% af husstande i disse lande der har været ramt af en vandskade.
Udover det at vandskader ofte kan resultere i, at man må omlægge en masse planlægning, fører det også ofte til, at dyrebare og betydningsfulde objekter ødelægges. Det koster meget tid og mange penge. Undersøgelser viser også, at vandskader gennemsnitligt koster forbrugeren 36.000 kr. i omkostninger samt at 93% af vandskader kunne have været forebygget hvis man havde været bevidst om dem i tide.

Hos GROHE er det en kerneværdi at levere gode oplevelser med vand og derfor er bekæmpelsen af dårlige oplevelser med denne dyrebare ressource helt lige så vigtigt.
Til at opnå dette er GROHEs smarte vandafbryder, Sense Guard og tilhørende vandsensorer, GROHE Sense, yderst effektive - de bevidstgør dig i tide og tager øjeblikkelig handling.

GROHE har udviklet og produceret de højteknologiske vandafbrydere og vandsensorer, som benytter digital teknologi til at registrere luftfugtighed og vandforbrug, samt til at lukke for vandet automatisk og som følge, notificere forbrugeren i tilfælde af en vandlækage, eller et vandrørsbrud. GROHE Sense og GROHE Sense Guard gør det muligt for forbrugeren nemt at monitorere situationen i hjemmet via smartphone, mens man med ro i sindet nyder tilværelsen i sommerhus eller i udlandet.

Med den smarte vandafbryder, Sense Guard og intelligente vandsensorer Sense, går GROHE forrest i kampen om, at reducere antallet af forbrugere der oplever vandskader i hjemmet.

Klik her for at læse mere om GROHE Sense Guard & GROHE Sense og for at lære mere om, hvor udbredt vandskader er, hvor ødelæggende konsekvenser de ofte har, samt hvordan det nemt kan undgås med GROHEs innovative makkerpar, Sense Guard og Sense.

For at se lidt mere om GROHE Sense og Sense Guard se da den vedhæftede YouTube-video

I næste indlæg vil vi fremlægge indsigter angående de deltagendes drikkevands vaner.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.145