23948sdkhjf

BS FALSEN 2009 - Mere end bare en pladefals!

| Medlemsnyhed | Indrykket af BS Byggeservice ApS

At montere pladefalse er ikke bare at montere en plade i et element rå-hul, men et arbejde for erfarne og oplærte fagfolk. BS FALSE – MONTAGE sikrer det rigtige produkt, til den rigtige tid, og montage med stor omtanke for byggeriets andre processor.

Opretning af tolerancer for elementmontage og støberi
Ved dimensionering til BS FALSEN 2009skal der fratrækkes 25 mm. I hver side af vindues/ dørhullet hvor pladefalsen skal monteres i betonelementet.

Selve pladefalsen fylder 12 mm. hvortil der yderligere monteres 13 mm. limfuge til opretning og vedhæftning (= 25 mm.). Denne limfuge kan hermed anvendes til opretning af små tolerancer der er opstået fra element-støberiet og montagen. BS FALSEN 2009 monteres af BS FALSE – MONTAGE´s dygtige og oplærte montører, som sikrer byggeriets linjer og beton- pillemål ved opretning af rå-hullerne på byggepladsen.

Vi afsætter pladefalsene efter murer-mål
Afsætning af BS FALSEN 2009 sker iht. arkitektens kotemål, murermål og pillemål. Dette sikrer ensartede linjer i byggeriet, og ved muret byggeri sikrer vi at pladefalsene er monteret så bund- side- og overliggerfals passer med murværket. BS FALSE – MONTAGE monterer pladefalsene umiddelbart lige efter råhus-montagen, og mureren kan trygt stole på, at de færdige hul-mål passer når vi er færdige med vores arbejde.

BS FALSEN 2009, skal forenkle tømrerens montage
Pladefalsene bliver monteret indenfor et færdig hul mål på +/- 5mm., til tømmerens vindues og dørmontage. BS FALSE – MONTAGE sikrer at BS FALSEN 2009 er monteret i lod og vage, sidefalsene passer på færdighul mål, og højderne er laser-nivileret ud efter afsat metermærke pr. etage. Alt dette sikrer ens fugeafstand mellem pladefals og karm. Vinduer og døre monteres direkte ind i BS FALSEN 2009, hertil monteres der afstandsklodser på pladefalsene som anvendes ved fastgørelse af elementerne.

Ved vindues og dørhuller, hvor der monteres bundfalse, monteres der typisk også konsolbeslag/ vinduesbærebeslag. Disse leveres og monteres også af BS FALSE – MONTAGE. Beslagene sikrer en god og stabil bæring af vindues og dørelementer, og monteres under elementets lodposter. Hermed skal tømmeren ikke optage laster nogen andre steder end i bund-pladefalsen.

Læs om vores produkter og montage, og find referencer på www.bsfalsemontage.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BS Byggeservice ApS

Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Danmark
BS Byggeservice ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.143