23948sdkhjf

Få et gratis Forretningstjek på Rørcenterdagene 19. og 20. juni

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Rørcenterdagene – en lille, men meget målrettet specialmesse for fagfolk indenfor vand og kloak løber af stablen 19. og 20. juni i Taastrup. Det betyder at der vil være rigtigt meget faglig inspiration at hente på messen blandt de 112 udstillere.

På Brødrene Dahls stand i er der blandt andet fokus på Forretningsoptimering. Brødrene Dahl ønsker at skabe mere værdi for sine kunder. Om valget af fokus fortæller Marketingchef Sinne Kold: ”At Brødrene Dahl vælger Forretningsoptimering som et fokusområde for vores stand på Rørcenterdagene, er utroligt naturligt for os. Hver dag arbejder vi i hele organisationen for at tilføre mere værdi til vores kunders forretninger – det er det vi brænder for, og det vi gerne vil udleve hver dag – også på Rørcenterdagene.”


Under fokusområdet ligger mange spændende tilbud – blandt andet muligheden for at tage et gratis Forretningstjek af sin forretning.  Når man svarer på 19 spørgsmål om ens virksomhed, kommer der op til 3 relevante, personlige anbefalinger til, hvordan man kan optimere sin virksomhed.

Og oveni hatten får alle fagfolk, som tager Forretningstjekket, et par VR-briller med sig fra standen. På VR-brillerne kan man blandt andet se den nye 360 graders film af Brødrene Dahls Centrallager i Randers. Den nye film omkring lageret i Randers er lavet af en helt særlig årsag, fortæller Marketingchef Sinne Kold: ”Vores centrallager i Randers har været igennem et stort optimeringsprojekt. Her har vi virkelig brugt tid på at optimere vores virksomhed – og dermed kundernes. For fra det toptunede lager sikrer vi nu at vores kunder har de rigtige varer, til de rigtige projekter, på det rigtige tidspunkt – så kunderne ikke skal spilde deres tid med at vente på leveringer og ombytte forkerte varer.”

Videre fortæller Sinne: ”Hos Brødrene Dahl er vi meget stolte af vores lager – og vi vil gerne give vores kunder et indblik i hvad der sker, fra de har bestilt en vare, til den lander hos dem eller i deres nærmeste butik - så de føler sig trygge ved at deres bestillinger bliver håndteret professionelt.”

På https://www.bd.dk/pages/landingpages/messer/roercenterdagene, kan du læse mere om hvad du kan opleve på Brødrene Dahls stand på Rørcenterdagene 2019.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.133