23948sdkhjf

NYHED! Giv terrassen en flot afslutning med et Plastmo Glashegn og nyd udsigten

| Medlemsnyhed | Indrykket af Plastmo A/S

Plastmo Glashegn er et overskueligt og nemt projekt, hvis du ønsker læ på terrassen samtidig med, at du kan nyde udsigten til din have.

Glashegnet fra Plastmo er til dig, som har en terrasse, der ligger i niveau med resten af haven eller maks. 2-3 trin oppe, og som ønsker at kunne sidde på terrassen uden at blive generet af vinden.

Unikt design

Plastmo Glashegn er udviklet i et diskret, stilrent og tidsløst design og afsluttes med en håndløber i aluminium, som mindsker risikoen for delaminering og misfarvning af plasten mellem det dobbelte lag glas.

Overskueligt sortiment med få dele

Glashegnet fra Plastmo er produceret i lamineret glas og vedligeholdelsesvenlig aluminium i antracit eller hvid. Alle stolper leveres i pakker med det nødvendige tilbehør for en komplet løsning, så du er sikker på, at få det hele med. Glas, håndløber og evt. endebunde købes separat.

Glas – altid på mål

For at du altid får den mest optimale løsning til din terrasse, laves alle glas på mål, skræddersyet til dit projekt.

Nemt at montere

Glashegnet er nemt og hurtigt at montere - også for dig, som ikke er håndværker. Sortimentet består af én type stolpe, som leveres med det nødvendige tilbehør. Stolpen i aluminium har spor, som glasset monteres i. Ved hjælp af klips, er det muligt at lukke for de åbne spor, der ikke benyttes. På den måde fungerer den samme stolpe som både midt-, ende- og hjørnestolpe

 Sikkerhed

Glasset til Plastmo Glashegn er lamineret. Det betyder, at ved evt. brud vil glasset revne i store stykker, som

bliver hængende i folien mellem de to glaslag.

 Leveringstid

Du skal regne med ca. 3 ugers leveringstid på Plastmo Glashegn.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Plastmo A/S

Odinsvej 9-11
4100 Ringsted
Danmark
Plastmo A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.127