23948sdkhjf

Få SBi's anvisning om bygningsreglementet på halvdagskurset 6. marts

| Medlemsnyhed | Indrykket af Statens Byggeforskningsinstitut

Få en gennemgang af ændringerne i BR18 på dette kursus, der varer en halv dag. Bygningsreglement 2018 rummer en række væsentlige ændringer, som du bør kende til som professionel i byggebranchen.

I BR18 er de sædvanlige vejledningstekster udgået, og i stedet definerer kravteksterne mere entydigt, hvad der er inden for reglerne. Kravteksterne suppleres af selvstændige vejledninger for isolering, vådrum, energikrav, ventilation, dagslys, brand, trapper osv. uanset om der er tale om et helårshus eller et sommerhus. Samtidig indføres en certificeringsordning vedr. den tekniske byggesagsbehandling.

På kurset får du en orientering om baggrunden for ændringerne, en gennemgang af de enkelte ændringer samt mulighed for at stille spørgsmål vedr. BR18 til nogle af landets førende eksperter i bygningsreglementet: Seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen og seniorforsker Thomas Cornelius, begge fra SBi.

Bemærk, at kurset fokuserer på ændringerne og derfor ikke omfatter en gennemgang af det samlede BR18. Hvis du har brug for en generel introduktion til bygningsreglementet, bør du i stedet tage kurset ’Bygningsreglementet - kurset som giver dig det store overblik’.

Kurset afholdes igen onsdag 6. marts 2019 kl. 13.00-16.30 på Aalborg Universitet i København. 
Det er stadig muligt at nå at tilmelde sig kurset. 

Alle deltagere på kurset får et eksemplar af SBi-anvisning 272 om Bygningsreglement 2018

Inviter kollegerne med: Husk at hvis I er tre eller flere fra samme firma, der deltager på samme kursus, så giver vi 25% rabat på deltagerbetalingen.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Statens Byggeforskningsinstitut

A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV
Danmark
Statens Byggeforskningsinstitut

Send til en kollega

0.139