23948sdkhjf

Grønbech & Sønner A/S overtager PFI Flowteknik A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grønbech & Sønner A/S

Grønbech & Sønner har med tilbagevirkende kraft pr. 1. oktober 2018 overtaget firmaet PFI Flowteknik A/S. Hermed overtager Grønbech & Sønner bl.a. agenturerne af Netzsch, Jabsco, Barksdale, Tuthill m.fl. på det danske marked.

Firmaet PFI Flowteknik har siden 2007 været leverandør og samarbejdspartner for bl.a. danske pharma- og fødevarevirksomheder inden for pumper og instrumentering og repræsenterer nogle af de førende producenter i verden. Hermed overtager Grønbech & Sønner bl.a. agenturerne af Netzsch, Jabsco, Barksdale, Tuthill m.fl. på det danske marked.

PFI Flowtekniks produktprogram styrker Grønbech & Sønners position som en væsentlig samarbejdspartner indenfor bl.a. pumpe- og flowteknologi til både den private og offentlige sektor.

”PFI Flowteknik kan med deres lange anciennitet, gode relationer og stærke brands tilbyde en lang række løsninger og viden, der komplementerer Grønbech & Sønners eksisterende leveringsprogram og kompetencer, så vi samlet står endnu stærkere”, udtaler Adm. Direktør for Grønbech & Sønner A/S, John Mathiesen.

PFI Flowteknik A/S’ Adm. Direktør og tidligere medejer Jeffrey Baltzersen tilføjer:”Vi var kommet til et sted hvor et generationsskifte var nødvendigt. At blive en del af Grønbech & Sønner ser jeg som en stor mulighed for fortsat udvikling af PFI Flowteknik, idet vi bliver en del af en større forretning, og dermed kan tilbyde vores kunder løsninger, der spænder over et endnu bredere produktprogram, samtidig med, at vi kan bevare vores nuværende samarbejde med både leverandører og kunder. ”

Grønbech & Sønner repræsenterer førende internationale kvalitetsorienterede producenter og tilbyder løsninger indenfor industri, energi samt spildevand.

”PFI Flowteknik bidrager med en portefølje af kvalitetsprodukter fra anerkendte leverandører som sammen med vores eksisterende produkter og know-how vil komme kunderne til gode i form af integrerede løsninger og turn-key projekter” siger adm. direktør John Mathiesen og fortsætter: ”Vi ønsker at udvikle og fremtidssikre vores forretning, og med overtagelsen af PFI Flowteknik styrker vi vores position på markedet”.

Erfaring og viden bibeholdes

PFI Flowtekniks erfarne medarbejderstab fortsætter under Grønbech & Sønners ejerskab, så kunder kan føle sig trygge og stadig få den samme kompetente rådgivning og service som hidtil.

Allerede leverede komponenter og løsninger serviceres og vedligeholdes fremover af Grønbech & Sønners landsdækkende serviceafdeling.

Om Grønbech & Sønner:

Grønbech & Sønner A/S er totalleverandør af pumper, ventiler, aktuatorer og instrumentering samt løsninger og service inden for flow control og spildevand. Med hovedkontor i København og afdelinger i Esbjerg, Vejle og Herrup er Grønbech & Sønner en del af Grønbech-koncernen, der har omkring 900 medarbejdere og en årsomsætning på mere end 1,5 mia. DKK.

Billede: Medejere og stiftere af PFI Flowteknik, Claus Gunris (yderst tv), Jeffrey Baltzersen (nr. 2 fra venstre) og René Milling Christiansen (yderst th) sammen med Adm. Direktør hos Grønbech & Sønner, John Mathiesen (nr. 3 fra venstre) foran Grønbech & Sønners domicil i København SV.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grønbech & Sønner A/S

Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark
Grønbech & Sønner A/S

Send til en kollega

0.094