23948sdkhjf
Del siden

Grønbech & Sønner A/S

Vi skaber fremdrift
Verden ændrer sig hurtigere end nogensinde før. Med specialiseret viden og internationalt førende teknologi, leverer vi innovative løsninger og produkter, der løser fremtidens krav inden for energi, industri, vand & spildevand samt stål & metal.

Siden Grønbech blev grundlagt i 1828, har samfundet ændret sig markant. Med vores innovative tilgang og internationalt førende samarbejdspartnere, har vi tilpasset os markedet hurtigt og effektivt. Vi er konstant aktuelle med den nyeste og mest omkostningseffektive teknik til løsning af tidens udfordringer.

Fremdrift fra start, til drift og service
I dag er Grønbech en dynamisk organisation med 85 medarbejdere fordelt på 4 divisioner, der leverer og servicerer bæredygtige løsninger inden for energi, vand & spildevand, industri samt stål & metal. I takt med at markedets vilkår er i konstant forandring, er det vores vision at skabe fremdrift med vores løsninger og processer fra planlægning, til idriftsættelse og vedligehold.

Fremdrift kræver udsyn og åbenhed
I Grønbech er vi stolte af, at vores tekniske leverancer bidrager til, at vores kunders visioner efterleves. Deres bedrifter giver resultater i kraft af vores løsninger, som med garanti lever op til kvalitetskrav om effektivitet og sikkerhed. Vi er med, når metrobyggeriet i København stabiliseres og lokale byområder klimasikres mod skybrud. Og vi er med, når industrien skal imødekomme de skiftende markedskrav fra forbrugere og højne produktiviteten, samt når energiforsyningen bliver driftsikret og effektiviseret.

 

Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark
CVR nummer: DK12069502
P nummer: 1002916108
95
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297