23948sdkhjf

Komforten i Hitachi ZW220-6 gummihjulslæsser er på niveau med de nyeste lastvogne

| Medlemsnyhed | Indrykket af H.P. Entreprenørmaskiner A/S

... men også maskinens bryde- og trækkraft får rosende ord med på vejen af vognmand Freddy Fredriksen.

Vognmand Freddy Frederiksen ApS i Gadstrup/Karlslunde fik leveret en ny Hitachi ZW220-6 i november 2018, som virksomheden blandt andet benytter til udlejning.

Distriktschef Henrik W. Sørensen fra H.P. Entreprenørmaskiner A/S har besøgt Freddy (på billedet), for at følge op og høre om gummihjulslæsseren lever op til forventningerne. "Jeg er meget positivt overrasket over maskinens utrolige bryde- og trækkraft og evne til at fylde skovlen" forklarer Freddy og tilføjer "Og så er der komforten, det er jo samme niveau som de nyeste lastvogne." Læsseren er bl.a. udstyret med hydraulisk hurtigskifte og 3,6 kubikmeter skovl med skær. 

ZW-serien bygger på markedets førende teknologier
Hitachis gummihjulslæssere i ZW-6 serien – både de mindre minilæssere og de større modeller - bygger på markedets førende teknologier. Distriktschef Henrik W. Sørensen siger: ”Læsserne er udviklet med vægt på miljø, førerkomfort og sikkerhed. De opfylder kundernes krav om ekstraordinær produktivitet – og samlede ejeromkostninger på det lavest mulige niveau.” En Hitachi læsser er en sikker og komfortabel arbejdsplads, der samtidig giver maskinføreren et fremragende udsyn.

Gummihjulslæsseren – eller gummigeden – opfylder alle forventningerne til kræfter, driftssikkerhed og manøvredygtighed, så arbejdet kan udføres hurtigt og effektivt.

I denne video kan du se ZW220-6 fylde skovlen hos Jysk Kloak Entreprise ApS.

Hitachi ZW220‑6 fakta

  • Arbejdsvægt 18,1 tons  
  • Motoreffekt på 149 kw
  • Skovl 3,6 m³

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Tingbjergvej 10
4632 Bjæverskov
Danmark
H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.199