23948sdkhjf

TRÆ 56 Træskelethuse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Træinformation

Den populære håndbog TRÆ 56 Træskelethuse har gennemgået en opdatering. Bogen giver den grundlæggende viden om konstruktion og udførelse af træskelethuse.

TRÆ 56 Træskelethuse gennemgår kravene til bygningsdele, samt forudsætningerne for den konkrete udformning af bygningsdetaljer. Bogen indeholder talrige eksempler på opbygning af alle væsentlige konstruktioner og detaljer med fokus på opfyldelse af samtlige byggetekniske krav.

TRÆ 56 kan med fordel anvendes sammen med TræCAD-bygningsdetaljer i projekteringen. Programmet indeholder flere end 250 bygningsdetaljer for pladsbyggede og industrielt fremstillede huse, og som kan anvendes direkte i de fleste cad-programmer. TRÆ 56 gennemgrå forudsætningerne og baggrunden for den konkrete udformning af disse bygningsdetaljer såvel statisk, fugtteknisk, akustisk, brandteknisk som byggeteknisk.

Ændringerne til TRÆ 56 handler primært om:
- Præcisering af brandkrav
- Opdaterede U-værdi tabeller
- Præciseringer i forbindelse med sikring mod radon
- Forbedring af tagkonstruktioner herunder afstivning af tagkonstruktioner
- Opdaterede henvisninger til andre TRÆhåndbøger, TRÆfakta og SBi-anvisninger

Hvis du er medlem af Træinformation, kan du læse den opdaterede bog online. Hvis du har den tidligere udgave af bogen liggende, kan du downloade et tillæg med rettelserne, som du kan printe og anvende sammen med bogen.

» Hent tillægget til TRÆ 56 Træskelethuse
» Køb TRÆ 56 Træskelethuse i Træinformations webshop


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Træinformation

Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Træinformation

Send til en kollega

0.168