23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Få fuld kontrol over projektet med Autodesk Construction Cloud – det er nemmere end du tror!

Udløber
1. februar 2029

Hvad enten du er bygherre, arkitekt, rådgiver eller entreprenør på et byggeprojekt, så kender du sikkert godt følelsen af frustration og ærgrelse, når et projekt ikke forløber som planlagt.

Som når budgettet bliver overskredet. Igen. Eller når de printede 2D-tegninger ikke indeholdt de seneste ændringer. Så nu skal du køre en tur mere tilbage til kontoret, printe nye tegninger og ud til byggepladsen igen.
Måske har du også prøvet at bestille for mange materialer til dit projekt. Det er penge, du kunne have sparet – og oveni et kæmpe ressourcespild. Der er rigtig mange udfordringer i et byggeprojekt. Du kender dem godt.

Der arbejdes i dag meget mere på tværs af projektteams og faggrupper, og du har brug for gennemsigtighed, overblik, og mere tid til at udnytte dine fagkompetencer frem for at bekymre dig om versioner og datakvalitet.

Med Autodesk Construction Cloud-platformen får du mulighed for at gøre noget ved de udfordringer, jeres projekter plejer at støde på.

Overhold budgettet
Én samlet løsning sikrer overblik og kontrol over hele processen, så budgettet kan holdes – og endda forbedres.

Data i realtid øger kvaliteten
Med data i skyen sikres du hurtig adgang til de nyeste versioner af digitale filer og dokumenter, fx BIM-modeller og pdf’er, og højere kvalitet i projekterne.

Spar tid på processerne
Forkort tidligere tiders manuelle processer med at printe og kvalitetssikre data, og få mere tid til at bruge dine fagkompetencer. 

Til entreprenøren
Kør et succesfuldt projekt ved at forbinde alle teams fra design til udførsel. Udnyt materialet fra projekteringsfasen og effektivisér din dokumentation og kvalitetssikring.

Til rådgiveren
Samarbejd problemfrit om 2D- og 3D-designs, uanset hvor du er. Strømlin samarbejdet i projekteringsfasen og arbejd løbende med kvalitetssikring af dine BIM-modeller.

Til bygherren
Tag ansvar og styr projektet fra start til slut med fuld gennemsigtighed hele vejen. Nedbryd de sædvanlige siloer og udnyt data til at tage beslutninger på et bedre grundlag.

To kundecases, der viser dig, hvorfor du bør overveje Autodesk Construction Cloud

Metroselskabet - At skabe datadrevne anlægsprojekter med Autodesk Construction Cloud

Assemblin anvender Autodesk Construction Cloud på et komplekst hospitalsprojekt for at opnå større gennemsigtighed

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

PBB
Peter Bjørnum Bøttern
pbb@nti.dk

Send til en kollega

0.079