23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Konfliktløsning og tvister

Udløber
15. april 2029

Vores udgangspunkt er, at mange konflikter kan undgås, hvis man aktivt identificerer og navigerer uden om potentielle grundstødninger i tide.

Konflikt er oftest den dyreste løsning
 

Vores udgangspunkt er altid, at mange konflikter kan undgås, hvis vi aktivt identificerer og navigerer uden om faldgruberne i tide. Den lette løsning er at pakke sig ind i paragraffer og udkæmpe en tvist hen over skrivebordet. Det gør kunderne fattigere og advokaterne rigere.

Sandheden er nok nærmere, at selvom en tvist i et større byggeri næsten aldrig kan undgås, så er det en kortsigtet strategi altid at søge konflikten. Det gavner hverken kunden eller advokaten.

Med den rette juridiske rådgivning skaber vi et stærkere fundament for processen og kanaliserer ressourcerne ned i byggeriet frem for ud på advokatsalær eller kompensationsbeløb.

Paragraffer er velegnede til at tegne fronterne op, men vi prioriterer at komme ud over konflikten og videre i processen. Det er også det .vores nuværende kunder sætter pris på i vores rådgivning, og som gør det muligt for os at være en aktiv medspiller, når kontrakter skal indgås, byggeriet skal følges, og det færdige projekt evalueres.

Vi har en arbejdsform, hvor vi arbejder tæt og ønsker at bidrage hele vejen. Det oplever vi skaber tryghed og giver vores specialister muligheden for løbende at styre uden om konflikterne - i tide.

Vi ser gang på gang, at det ikke kan betale sig at vente på, at problemerne hober sig op. Uenigheder blomstrer altid, når man lader stå til. Det er ofte den dyreste løsning.

Se mere om Konfliktløsning og tvister.

Molt Wengel Advokatpartnerselskab
Dampfærgevej 27-29, 4. sal
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29629927

Send til en kollega

0.064