23948sdkhjf
Del siden

Keflico A/S

I Keflico A/S er vi et team af kompetente og løsningsorienterede rådgivere inden for kvalitets hårdttræ, modificeret træ, krydsfinér, træfiberplader og mange andre inspirerende, træbaserede produkter.

Vi har siden 1953 med passion serviceret og rådgivet professionelle aktører inden for træbaserede produkter og løsninger.

Vores logistik team sørger for professionel, sikker og hurtig levering. Derfor leverer vi landsdækkende flere gange ugentligt til vores kunder; daglig distribution til tømmerhandlere/byggemarkeder, projektorienterede specialløsninger via tømmerhandlere og  målrettede produkter til den træ-/pladeforbrugende industri.

Vi ønsker at fremme brugen af træ på en ansvarlig og bæredygtig måde, ligesom vi altid forsøger at sikre et højt niveau af service og rådgivning ved at sætte vores kunder i centrum. Gennem et tæt samarbejde sikrer vi således optimale løsninger. Som eksempel på dette tilbyder vi dig et særdeles bredt og dybt sortiment af bæredygtighedscertificerede træbaserede produkter.

Keflico A/S
Juelstrupparken 24
9530 Støvring
Danmark
CVR nummer: DK23980010
P nummer: 1001567931
50
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.313