23948sdkhjf
Del siden

Inventarland A/S

Inventarland forhandler kontormøbler og inventar til det danske erhvervsliv. Vi har mere en 38 års erfaring med branchen og du kan både handle igennem vores webshop www.inventarland.dk , vores kundeservice på 70 10 10 13 eller ved at få en besøg af en af vores dygtige konsulenter.

Indretningsprojekt?
Står du med et ønske om nye kontormøbmailto:info@inventarland.dkler, ny indretning af kantinen eller helt nye kontorlokaler kan vi hjælpe. Vores konsulenter kommer til dig og giver et helt uforpligtende tilbud. Læs mere om vores projektafdeling og hvad vi kan hjælpe dig med her 

Referencer
Vi har flere eksempler på vores løsninger af både små og store projekter, se dem her.

Inspiration
Mangler du inspiration til kontorindretningen, har vi også samlet de mange gode overvejelser og løsninger indenfor kantineindretning, receptionsindretning, mødelokaleindretning, lounge, akustik og meget mere. Find inspiration til kontorindretning her.

Tilfredse kunder
Det vigtigste for os er tilfredse kunder, derfor går vi også lidt længere for vores kunder. Vi leverer og monterer med vores egne chauffører og montører, og vores kundeservice går langt for at du får det du mangler.
Bliv klogere på hvad vores services her 
Se hvad vores kunder siger her 

Kontakt os via
Webshop: www.inventarland.dk
Telefon: 70 10 10 13
Mail: info@inventarland.dk

Inventarland A/S
Trafikcenter Allé 12
4200 Slagelse
Danmark
CVR nummer: DK33261381
P nummer: 1003163879
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.343