23948sdkhjf
Del siden

Teknos A/S

Teknos er en global virksomhed, som producerer overfladebehandling. Vi tilbyder et bredt udvalg af overflade-behandlingsprodukter i høj kvalitet til industrien, byggeriet og forbrugere.

Vi forsøger på alle tænkelige måder at hjælpe vores kunder med at finde den ideelle løsning til deres specifikke formål. Ved hjælp af grundig forskning samt feedback fra forskellige markedsområder udvikler vi løbende vores produktpalet for at sikre den bedst mulige kundetilfredshed. Kombineret med vores store viden og mange års erfaring med at levere brancheførende kvalitetsløsninger har vi fuld tiltro til vores produktpalets evne til at klare enhver overfladebehandlings-udfordring i en hvilken som helst situation.

WE MAKE THE WORLD LAST LONGER

Vores mission er at forlænge slutprodukters livscyklus med smarte, teknisk avancerede løsninger, som beskytter alle overflader. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder. Vi lægger stor vægt på miljøspørgsmål for at sikre, at vi opfylder og tilmed overgår nutidens mangesidede behov. 

Teknos blev grundlagt i 1948 og er en af Finlands største familieejede virksomheder. I spidsen for virksomheden står administrerende direktør Paula Salastie, der repræsenterer tredje generation af Kiikka-familien. 

Med aktiviteter i mere end 20 lande i Europa, Asien og USA har vi næsten 1.900 ansatte på verdensplan, og vi er en af de førende leverandører af industriel overfladebehandling med en stærk position inden for gør-det-selv- og bygningsmaling.

Vil du vide mere, så besøg www.teknos.com

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Danmark
CVR nummer: DK85551612
P nummer: 1003213320
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.285