23948sdkhjf
Del siden

CRH Concrete A/S

BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE, MODULBAD og INDUSTRI. Sådan hedder vi udadtil. Indadtil er navnet CRH Concrete A/S – og det er vi bestemt stolte over. Tilsammen er vi Danmarks førende leverandør af betonelementer og systemløsninger.

Med markedets største og bredeste produktprogram – og et mindst lige så ambitiøst serviceniveau – er det vores mission at blive dit første valg. På prisen, på ekspertisen, på produktbredden, på leveringssikkerheden, på tidsplanerne – kort sagt: På alle de forhold, der har afgørende betydning for dig, når du skal ud at konkurrere med dine kolleger i branchen.

Og på verdensplan er vi faktisk større endnu.
At vi samtidig er en del af den internationale koncern CRH plc., er kun en ekstra gevinst for dig. CRH plc. er en af verdens største byggematerialekoncerner.

I konkrete tal er vi 95.000 medarbejdere fordelt på 3.500 fabrikker i 35 lande. Det betyder, at vi også kan give dig den unikke tryghed, der ligger i at have branchens tungeste dreng i ryggen.

Med CRH Concrete som holdkaptajn får du den stærkeste partner overhovedet til dit byggeri. Vi har de førende specialister inden for systemløsninger til byggerier af beton og letbeton, så du kan være sikker på den rigtige kvalitet i hele processen. Fra den første personlige kontakt over rådgivning, sparring og projektering til den endelige levering og montering af dit byggeri. Samtidig har du tryghed for, at vi ikke bare er her i dag. Vi er her også i fremtiden.

CRH Concrete A/S
Vestergade 25
4130 Viby Sjælland
Danmark
CVR nummer: DK21474878
P nummer: 1004961428
1600
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.439