23948sdkhjf
Del siden

SafeExIT A/S

- Your Partner in Safety

SafeExIT A/S er specialister i sikkerhedsbelysning samt eksplosionsbeskyttet el-materiel og belysning -  også kaldet EX-materiel.

Inden for sikkerheds- og panikbelysning, forhandler vi produkter af høj kvalitet, der bl.a. bruges inden for markante bygge- og anlægs projekter samt infrastrukturprojekter, ligesom vores produkter også anvendes i industrien og mange offentlige bygninger som f.eks. hospitaler, sportshaller, tog- og metrostationer, hoteller og mange andre steder.

Derudover udvikler vi vores egne produkter til Tunnel Lighting samt rådgiver også om arkitektonisk belysning. Vi har været involveret i de fleste tunnelprojekter igennem de seneste 20 år.

Vi tilbyder således en bred palette af produkter inden for:

1. Sikkerhedsbelysning
2. Ex-materiel
3. Tunnel Lighting
4. Norka Industriel belysning

Du kan få et bedre indtryk af vores produkter på vores hjemmeside, ligesom du kan se en liste over referencer, hvor vi har leveret sikkerhedsbelysningsprodukter bl.a.:

- Københavns Lufthavn
- Cityringen M3
- Metrostationer
- Nordhavnsvej Tunnel

Lidt historie...
SafeExIT A/S blev etableret i efteråret 1997, og har fra den 1. Januar 1998, været aktiv i den danske elbranche som leverandør af eksplosionssikkert elektrisk materiel til indstrien, der arbejder indenfor zone 1, 2, 21 & 22 samt sikkerhedsbelysningssystemer - bestående af både flugtvejsskilte og panikarmaturer. 

SafeExIT A/S
Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Danmark
CVR nummer: DK20365773
P nummer: 1004264475
12
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.344