23948sdkhjf
Del siden

Carl Ras A/S

Carl Ras er er en dansk familieejet engrosvirksomhed og en af de største leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. 

Vores brede produktprogram omfatter bl.a.

Se vores udvalg af Blå Pris - produkter til fast lav pris.  

Carl Ras tilbyder desuden følgende services: 

 

Håndværkernes foretrukne leverandør og rådgiver 

Vi har siden 1932 ekspanderet kraftigt - og vi har i dag 20 engroscentre og rummer mere end 400 engagerede medarbejdere. Vi har yderligere opkøbt 3 Aktive i 2019 og senest Jydsk Værktøj i 2022, samt investeret i det bæredygtige byggemarked Havnens Hænder i 2021 og genbrugsbyggemarkedet Genbyg i 2022, der nu alle er en del af Carl Ras-familien.

Vi vil være håndværkernes foretrukne leverandør og rådgiver. Med forståelse for opgaverne og med de rigtige produkter og unik service er vi med til at udvikle vores kunders virksomhed og branchen.

Vi er tæt på vores kunder, fordi vi sælger ikke bare produkter. Vi sælger løsninger. Vi er specialisten på markedet, og vores kunder serviceres under mottoet: Hos Carl Ras går du ikke forgæves!

 

Godt fra start

Godt håndværk starter hos Carl Ras. Hos os finder du branchens stærkeste udvalg af kvalitetsværktøj - og altid mere end 9998 beslag på lager.

Du kan kende os på vædderen. Den er vores logo og forbillede. Og du kan være sikker på, at vi med samme gå-på-mod gør dine opgaver til vores.

Vores motto har altid været, at du hos Carl Ras aldrig går forgæves. Vi er specialisten på markedet, og vi arbejder hver dag for, at du altid kommer godt fra start. Og det er jo populært sagt det halve arbejde!

 

Arbejdsglæde er vores vigtigste værktøj 

Vores passion for at være branchens bedste arbejdsplads mærker du, så snart du træder ind ad døren hos os.

Vi har i mere end 10 år deltaget i Great Place To Works konkurrence om 'Danmarks Bedste Arbejdspladser' - hvor vi i både 2022 og 2023 er blevet kåret som Danmarks 2. bedste arbejdsplads i kategorien for mellemstore virksomheder. 

I 2022 blev vi i samme omgang kåret til 'Danmarks bedsste arbejdsplads til inklusion'. 

Vores stærke værdisæt er forankret i vores kultur, hvor ligeværdighed, ordentlighed, høj faglighed og fremdrift er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen.

Gennem nærværende og dygtig ledelse garanterer vi dig, at du får frihed til og ansvar for at gøre det, der skal til for at skabe det bedste samarbejde med vores kunder og levere de bedste løsninger.

Hos os kan du bruge din dybe faglighed og energi på at føre os ind i en fremtid, hvor vores kunder konstant stiller markant større krav til os som deres leverandør og rådgiver. Du kan derfor forvente en udfordrende og varieret hverdag i en teambaseret struktur, hvor fællesskabet er stærkt og familiært.

Carl Ras A/S
Mileparken 31
2730 Herlev
Danmark
CVR nummer: DK70587114
P nummer: 1003175074
Cradle to Cradle®, Svanemærket
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.412