23948sdkhjf

Spændende opgave gik op i en højere enhed i gulvhøjde

AG Gulve A/S har blandt andet leveret sildebensgulve til byggeriet på spidsen af Nordø, hvor bygningens runde form stillede krav til præcision og finish på det færdige gulv.

Levering og montering af trægulve er blandt AG Gulves styrker. Det kræver knowhow og de rette medarbejdere til at udføre opgaverne. Direktør og ejer af AG Gulve, Henrik Ancher, siger, at projektledelse og planlægning er en del af hemmeligheden bag succes ude på byggepladsen, når gulvene skal monteres.

”Vi prøver at være så tæt på pladsen som muligt og har en projektleder til stede hver dag fra morgen til aften. Dermed har vi tjek på, hvad der foregår og sikrer, at vi holder tidsplanen. Det er altafgørende for de fleste projekter og i særlig grad ved de større projekter som her ved Redmolen i Nordhavn. Vi har to byggesager ved siden af hinanden, og der er et stort apparat i gang med mange faggrupper, som skal til, så overholdelse af tidsplanen er en væsentlig faktor. I perioder har vi haft op til 35 mand gående på stedet,” fortæller han og tilføjer, at det også handler om kvalitetsstyring.

Flot resultat med høj finish ud til glasfacaderne

Kvalitetsstyring minimerer risikoen for fejl, og desuden gælder det ifølge Henrik Ancher om at have ressourcerne til at udføre en opgave af denne størrelse, og det har AG Gulve. De kan stille nødvendige økonomiske garantier, og det er vigtigt i dag.

”Opgaven på Nordø har været spændende med massiv egetræs sildebensparket monteret på en lyddug og derefter slebet og behandlet med naturolie. Det har været en interessant udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed i den runde bygning. Det er blevet et flot resultat med en høj finish ud til glasfacaderne m.m.,” mener Rasmus Pryts, projektchef hos AG Gulve.

Flere trægulve i dag og fokus på bæredygtighed

Henrik Ancher påpeger en tendens i dag til mere trægulv, hvor også DGNB i byggeriet er en vigtig faktor.

AG Gulve har sammen med PIHL A/S og bygherre medvirket til at imødekomme DGNB kravet på projektet på Nordø og samtidig er de alvorlige leveringsudfordringer, der har været igennem 2022, også blevet løst.

”Derfor er det også væsentligt, at vi har kompetencerne og medarbejderne, som kan løfte opgaverne, uanset hvilke udfordringer og situationer, vi møder på de forskellige projekter, vi er en del af. Vi kan levere på kort tid i en høj kvalitet. Og vi er nogen af de stærkeste i Danmark på trægulve med en lang erfaring og kompetente medarbejdere med den nødvendige knowhow. Virksomheden har også modtaget diplomet for højeste kreditværdighed ved Bisnode indenfor branchen ’Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning’ - vi er blot én ud 26 danske virksomheder i branchen, der har diplomet,” siger han.

Om AG Gulve A/S

AG Gulve blev etableret af Henrik Ancher i 1988 og er i dag en af de største gulventreprenører i Danmark, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden indenfor gulvbehandling og belægning i private hjem samt entrepriser. AG består af AG Gulve A/S og AG Trægulve ApS.

AG Gulve A/S er naturligvis medlem af Gulvbranchen, som er en del af Dansk Industri, hvilket er med til at garantere kvalitetssikring og styring med forskellige kontrolprocesser under arbejdets udførelse.

Læs mere på www.aggulve.dk

 

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157