23948sdkhjf

Sydjysk boligforening bliver 36 senior- og familieboliger rigere

Byggeriet bliver Alfabos andet aktive i Hedensted Kommune

Alfabo skyder 2023 i gang med byggeriet af endnu flere almene boliger i Hedensted Kommune.

Den almene boligorganisation har således taget første spadestik til 36 boliger i Jægergårdsparken på Overholmvej i Hedensted Kommune. Byggeriet består af 24 seniorboliger og 12 familieboliger.

– På trods af, at byggeriet kun lige er begyndt, har vi fået henvendelser fra folk, som er interesseret i de nye boliger. Det siger noget om, at der er behov for den type boliger i området, siger Bent Jacobsen, formand for Alfabos bestyrelse.

Boligerne får en gennemsnitlig størrelse på omkring 100 kvm i enten et eller to plan. Boligerne er enten 3 rums eller 4 rums med egen terrasse og en mindre have.

De forventes at stå indflytningsklar i 2024.

Sandkjær A/S er ifølge databasen til overvågning af udbud og byggeprojekter, Projektagenten, tilknyttet som bygherrerådgiver.

Vil ind i flere kommuner

Alfabo har i øjeblikket mere end 4.000 boliger fordelt i henholdsvis Kolding, Nordfyns, Vejen, Billund og Varde kommuner og er ud over byggeriet i Jægergårdsparken også i gang med at bygge 10 almene boliger i Aale - ligeledes Hedensted Kommune.

– Det er en del af vores strategi at bygge flere boliger i flere kommuner i løbet af de næste år, siger Bent Jacobsen og fortsætter: 

– I Hedensted er der både behov og et udviklingspotentiale for almene boliger, og sådan er det også i mange andre kommuner.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125