23948sdkhjf

Strategien får et løft i Vejen

Løfteværktøj bruges overalt i bygge- og anlægssektoren, i den grønne sektor og til affaldshåndtering. Hos BSV Krantilbehør i Vejen strammer man strategien op

Øget fokus på kerneområder og processer er buzz-ordene hos BSV Krantilbehør, der i stor stil leverer krangrabbe og løftemateriel til bl.a. byggebranchen, anlægsbranchen, affaldsbehandlingsbranchen og den grønne sektor. Firmaet producerer mekaniske løftetænger og pallegafler, hydrauliske grabbe og skovle samt el-hydrauliske grabbe.

Bruges overalt

- Vi fremstiller løftegrej, herunder løftetænger til betonrør og betonelementer til producenter og entreprenører, pallegafler til trælaster og hydrauliske grabbe til håndtering af sand, jord og grus, etc. fortæller firmaets direktør og medejer Flemming Jensen til Licitationen Byggeriets Dagblad.

- Vi eksporterer ca. 60 procent af produktionen til store dele af verden, og vi har en ganske pæn markedsandel i de nævnte segmenter herhjemme, siger han.

Dyre råvarer

Firmaet har på grund af pandemien og verdenssituationen fokuseret stærkt på at indhente stigende råvarepriser på for eksempel stål, ved at se på interne processer, produktportofølge og indre processer, som kan effektivisere arbejdet.

- Ved at optimere har vi kunnet opveje en del af de høje priser, som eksempelvis for ståls vedkommende er steget med 100 procent. Situationen har tvunget os til at blive bedre på de indre linjer, og det har også ført til forbedringer blandt andet på omsætningen i volumen, siger han og tilføjer at den høje aktivitet i byggeri- og anlæg kombineret med stort fokus på affaldshåndtering og den grønne bølge har været god for virksomheden.

Ved at optimere har vi kunnet opveje en del af de høje priser, som eksempelvis for ståls vedkommende er steget med 100 procent. Situationen har tvunget os til at blive bedre på de indre linjer Flemming Jensen, adm. direktør, BSV Krantilbehør, Vejen

Gammel virksomhed

BSV står for Brdr. Schelde Vejen. Det var de to brødre, der i sin tid startede virksomheden og som i 1994 solgte til det daværende Vojens Tovværk. Det virkede indtil 2007, hvor to partnere, herunder Flemming Jensen selv, købte virksomheden ud af ejerskabet, og som siden har drevet virksomheden i Vejen.

- Vores kunder er i dag vognmænd, entreprenører, betonelementproducenter samt opbyggere af lastbiler med kraner. Vi får en række delkomponenter fremstillet hos underleverandører, men producerer også selv og samler her på stedet, siger han til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Også varmeværker, kraftvarmeværker og forsyninger er blandt firmaets kunder, hvor det er de elektro hydrauliske grabbe, der efterspørges.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094