23948sdkhjf

Fusionskæmpe færdig med nyt rådhus

Køb af bygningerne og ombygningen har kostet et trecifret millionbeløb

18 måneders arbejde er tilendebragt i Horsens, hvor et tidligere uddannelsescenter er blevet til byens nye rådhus og jobcenter.

Nordstern – Casa, da projektet blev sat i gang i 2020 – har været totalentreprenør på projektet, der omfatter ombygning af cirka 16.500 kvm.

AP Ejendomme og M+ Ejendomme ejer ifølge en pressemeddelelse sammen det nye rådhus, hvor Horens Kommune har indgået en lejekontrakt. Herudover ejer en lokal minoritetsejer 5 pct. af komplekset.

Trecifret millionbeløb

Projektet tog sin begyndelse i 2020, hvor de to ejere satte gang i den omfattende ombygning af det tidligere VIA Campus i Horsens for at omdanne fire af ejendommens otte bygninger til nyt rådhus og jobcenter for Horsens Kommune.

– Det er sjældent, at man som entreprenør får mulighed for at stå for ombygningen af et rådhus i ens hjemby. Derfor har det også været en ekstra speciel opgave, da det er et sted, som mange folk kommer til at få en tilknytning til, siger Brian Popp, direktør Renovering Vest i Nordstern, i pressemeddelelsen.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, kan fortælle, at købet af bygningerne og ombygningen beløber sig til et ikke nærmere specificeret trecifret millionbeløb.

Projektet er et offentligt-privat partnerskab med AP Ejendomme, M+ Ejendomme og Horsens Kommune.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127