23948sdkhjf

Stark øger tilstedeværelse ved Femern-byggeri

Stark overtager XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet og øger dermed sin tilstedeværelse i nærområdet af Femern-forbindelsen. Virksomheden ser et voksende marked i området.

Stark udbygger nu sin tilstedeværelse på Lolland og Falster som følge af byggeriet af Femern-forbindelsen. Det sker ved at overtage det familieejede XL-Byg Nakskov trælastkompagniet, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

-Med byggeriet af Femern-forbindelsen er Nakskov og hele Lolland-Falster inde i en positiv udvikling med høj aktivitet og flere tilflyttere, og vi ser i det hele taget et voksende marked i området. Det vil vi gerne være en del af, og her passer Nakskov perfekt ind i vores strategi om at være til stede lokalt og helt tæt på kunderne, siger salgsdirektør i STARK Danmark Mads Brejnholt Madsen.

Stark har i forvejen forretninger i Maribo, Nykøbing Falster og Rødbyhavn og vil bruge opkøbet til at forbedre servicen af områdets håndværkere. Det sker bl.a. ved hjælp af effektiv logistikservice, da den nye forretning i Nakskov bliver distributionscenter for Lolland.

Med købet af XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet fortsætter Stark sin strategi om at vokse gennem organisk vækst og opkøb. Målet er at tilbyde kunderne den bedst mulige service gennem stærk, lokal tilstedeværelse og dermed blive håndværkernes foretrukne byggepartner.

Ejer og direktør fortsætter

XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet blev grundlagt i 1967 og beskæftiger flere end 50 medarbejdere. Virksomhedens direktør og ejer, Frederik Hjørne-Christensen, har valgt at sælge familievirksomheden til Stark efter grundige overvejelser.

-Stark er den helt rigtige ejer, der både har nogle stærke værdier, der flugter med dem, der har fungeret så godt for XL-BYG Nakskov Trælastkompagniet, og som med sin størrelse kan udvikle forretningen yderligere, siger han i meddelelsen.

Frederik Hjørne-Christensen fortsætter som direktør i virksomheden, når den i løbet af marts skifter navn til STARK Nakskov Trælastkompagniet.

Artiklen er en del af temaet Femern.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109