23948sdkhjf

Rekordordre: Fire mio. tons norsk stenmasse til Femern

Mibau Stema Group skal sejle betontilslag til støbning af tunnelelementerne

Råstofvirksomheden Mibau Stema Group har landet en kontrakt med FLC-konsortiet om levering af fire mio. tons betontilslag, der skal bruges i tunnelelementerne i verdens længste sænketunnel.

Det oplyser Mibau Stema Group en pressemeddelelse

-Vi er stolte af at skulle levere og bidrage til dette vigtige udviklingsprojekt, som forbinder samfund og skaber nye muligheder for både mennesker og erhvervsliv, siger Claus Boisen, CEO of Mibau Stema Group.

Kontrakten er virksomhedens største og har taget mere end 10 år at få på plads, oplyser selskabet.

Betontilslag produceres på Mibau Stemas stenbrud i Jelsa, Norge og leveres over fire år. Materialerne skal primært anvendes til støbning af de 89 tunnelelementer.

Mibau Stema Group ejer en flåde af specialfartøjer, der har en kapacitet på 26.000 tons og kan reducere antallet af transporter til Rødbyhavn til et minimum.

Til Jyske Vestkysten siger Claus Boisen, at kontrakten vil understøtte virksomhedens forretningsgrundlag over de næste mange år.

-Specielt i de usikre tider, vi står i, med en truende recession, er det rart at have så stor en ordre at kunne læne sig op af. Vi har generelt set haft vækst i vores markeder gennem en årrække, så den her ordre styrker de vækstplaner, vi har fremadrettet, fortæller Claus Boisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141