23948sdkhjf

Isoleringsfirma ansætter ny topchef

Carsten Lundh Olesen overtager 1. januar 2023 rollen som adm. direktør for leverandøren af træbaserede isoleringsløsninger, Nviro.

Han overtager posten efter Jens Engbo Norddal, som fratrådte stillingen den 1. december 2022, skriver Nviro i en pressemeddelelse.

Det bliver den 52-årige Carsten Lundh Olesen, der fremover får ansvaret for Nviros portefølje af isoleringsløsninger til bæredygtigt byggeri.

Carsten Lundh Olesen har i de seneste godt fire år været medejer af og drevet selskaberne ATG Profile og ATG Gulve, som henholdsvis udvikler profiler til isolerende facadesystemer og gulvsystemer til byggeriet.

Fremover får den 52-årige direktør ansvaret for Nviros portefølje af isoleringsløsninger til bæredygtigt byggeri.

Det er blandt andet Carstens tidligere erfaring med at opbygge egen entreprenørvirksomhed, erfaring fra sin tid som Country Manager hos STO Facadesystemer, hvor fokus har været at opbygge markedet og skabe et samarbejde med håndværkere, samt et struktureret projektsalg hos Velfac, der har medvirket til ansættelsen, fortæller Holger C. Hansen, der er bestyrelsesformand i Nviro:

– Han får en central rolle, når Nviros femårige strategiplan for vækst skal føres ud i livet. Han deler desuden bestyrelsens holistiske tilgang til ledelse, og vi er derfor glade for at overlade styringen til ham og glæder os meget til samarbejdet, siger bestyrelsesformanden.

Del af stor trækoncern

Nviro forhandler træbaserede isoleringsløsninger til bæredygtigt byggeri, såsom Isocell papirisolering, Hunton træfiberisolering og isoleringsmaskiner. Virksomheden har base i Vildbjerg ved Herning og i Roskilde og beskæftiger i alt ca. 20 medarbejdere.

Firmaet blev etableret i 2020 ved fusionen af Papiruld Danmark og CBI Danmark.

Nviro er del af koncernen Nordic Wood Industries, der er en producent og leverandør af træbaserede materialer og præfabrikation til bæredygtigt byggeri i Danmark og udvalgte lande i Nordeuropa. Koncernen beskæftiger cirka 550 medarbejdere og har en total omsætning på mere end 800 mio. kr.

Nordic Wood Industries består ud over Nviro af virksomhederne Palsgaard Spær, Lilleheden, Roust Element, Roust Spær, Bisco Binder og Skandach Holzindustrie.

Kilde: Nviro

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127