23948sdkhjf

Stark åbner salgskontor i Rødekro

I løbet af 2023 åbner Stark portene til en ny, stor trælast i Rødekro, men allerede i dag er der snigpremiere på den nye forretning.

Kæden åbner nemlig et foreløbigt salgskontor, hvor fem medarbejdere sidder klar til at hjælpe kunderne. Målgruppen er især professionelle håndværkere, men private kunder er også velkomne.

- Selv om forretningen først står klar senere i 2023, vil vi allerede nu tilbyde kunderne fuld service. Hvis kunderne har brug for et servicetjek på alt fra byggematerialer til arbejdstøj, kommer vi gerne til dem. Og det bliver med lokale medarbejdere med kendskab til de lokale forhold, så vi altid kan yde den bedste rådgivning til de professionelle, siger trælastdirektør i Stark Sønderborg, Dennis Skjøth Rosengren.

Perfekt placering i Sønderjylland

Netop muligheden for at forbedre servicen for de mange håndværkere i området omkring Rødekro og Aabenraa er baggrunden for, at Stark etablerer ny forretning i den østlige del af Sønderjylland.

- Vi har igennem længere tid været på udkig efter en god placering i området, hvor Stark hidtil ikke har været til stede. Nu har vi fundet det helt rigtige sted i Rødekro, der ligger perfekt mellem vores øvrige forretninger i Sønderborg, Ribe og Kolding. Med en ny forretning i hjertet af Sønderjylland øger vi vores lokale forankring i området, så vi kan forbedre servicen yderligere for vores sønderjyske kunder, siger Mads Brejnholt Madsen, salgsdirektør i Stark Danmark.

Dermed følger byggecenterkæden sin strategi om at være lokalt til stede, hvor håndværkerne befinder sig med alle de fordele, som en landsdækkende kæde kan tilbyde.

– Vi ser et stort potentiale i Sønderjylland, hvor der er god aktivitet i byggeriet, og vi glæder os til at skabe et tæt samarbejde med regionens entreprenører og håndværkervirksomheder, siger Mads Brejnholt Madsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kapitalfond: Derfor er byggebranchen interessant for os
Her er DM i Skills vinderne - se også, hvilke mestre talenterne arbejder hos
Først gik vinderen konkurs – nu er der ny entreprenør til 75 boliger
Ny ballade om havneudvidelse: Byrådsmedlem føler sig ført bag lyset
Gamle kontrakter og kvalitetskrav gør bæredygtighed til en udfordring på Femern
Tidligere forsvarschef: Søværnet bør beholde historisk bygningsområde
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.125