23948sdkhjf

Roliba vækster med opkøb af produktportefølje

Den fynske handelsvirksomhed Roliba overtager produktsortiment og hertil knyttede salgsaktiviteter i L-Team, som er under samme ejerskab som Heatcom. Opkøbet sker som led i Rolibas vækststrategi om at blive den foretrukne totalleverandør til byggemarkeder indenfor en lang række produktkategorier.

Dørklokker, røgalarmer, sensorer, varmeblæsere og stribevis af andre el-produkter til boligen og arbejdspladsen bliver fra årsskiftet en del af Rolibas faste produktsortiment. Som led i købet af L-Teams produktportefølje overtager Roliba også de produktrelaterede salgsaktiviteter. Med overtagelsen markerer Roliba sig endnu engang som en innovativ handelsvirksomhed, der både evner at udvide og strømline forretningen på samme tid. ”Med opkøbet styrker vi Rolibas tilstedeværelse ude i byggemarkederne med et større varespejl og en udvidet leverandørplatform. Samtidig bringer overtagelsen os i direkte kontakt med et attraktivt kundesegment. Internt har vi medarbejderne til indkøring af det nye sortiment

”Det er Rolibas målsætning at blive byggemarkedernes foretrukne totalleverandør indenfor endnu flere produktkategorier. Så hvis den rette mulighed byder sig til med et oplagt potentiale for vækst og synergier, så er vi altid nysgerrige”
Niels Sunke, adm. direktør hos Roliba

og de øgede salgsaktiviteter, da vi kan allokere ressourcer, som vi har frigjort gennem vores løbende procesoptimering og automatisering”, siger Niels Sunke, administrerende direktør i Roliba. Niels Sunke, der er nomineret til Årets Ejerleder 2022 i region Fyn (PwC), har haft fuld fart på, siden han satte sig i direktørstolen hos Roliba for omkring et år siden. Med sin vilje til vækst har han på kort tid igangsat en omstrukturering med fokus på digitalisering og automatisering af interne processer, bl.a. i form af en administrativ robot. Niels Sunke har et indgående kendskab til L-Team, da han fra 1994 til 2007 var firmaets salgschef. Han er derfor heller ikke i tvivl om synergien ved overtagelsen. Selv om vi befi nder os i en tid, hvor danskernes økonomi er under pres, ser direktøren stadig masser af potentiale i markedet. ”Det er Rolibas målsætning at blive byggemarkedernes foretrukne totalleverandør indenfor endnu flere produktkategorier. Så hvis den rette mulighed byder sig til med et oplagt potentiale for vækst og synergier, så er vi altid nysgerrige”, siger Niels Sunke. Roliba har en lang og stolt fynsk historie. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt som et rebslageri helt tilbage i 1892. Fra at være en virksomhed med fokus på reb, tovværk og mursnor, rummer varelageret i dag over 12.000forskellige varenumre fordelt på reb, belysning, byggematerialer – og nu også endnu flere el-produkter. Roliba samarbejder med grossister i mange brancher, og produktsortimentet rummer både egne brands og agenturer fra det meste af verden. Fra sit centralt placerede lager i Odense kan Roliba levere og supportere byggemarkedsbranchen i hele landet og potentielt i hele norden. Opkøbet har formelt virkning fra den 1. januar 2023.

ROLIBA
  • Samarbejder med grossister i flere brancher, og produktsortimentet rummer både egne brands og agenturer fra det meste af verden. 20 medarbejdere inklusive sælgere, der kører rundt i landet.
  • Kan levere og supportere byggemarkedsbranchen i hele landet og potentielt i hele Norden fra sit centralt placerede lager i Odense.
  • Opkøbet af L-Team har formelt virkning fra den 1. januar 2023.
Læs mere på roliba.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142