23948sdkhjf

Etablerer 4.500 kvm til lynladere på Mors

Ladeoperatøren Clever har fundet endnu en ejendom til lynladestationer i det jyske. Denne gang er turen kommet til Aabro Fald ved Nykøbing Mors, hvor godt 4.500 kvm til at danne rammerne om en stor lynladestation.

Det oplyser Morsø Kommune i en pressemeddelelse.

Handlen mellem Clever og Morsø Kommune er netop gennemført, og ladeoperatøren går derfor snart i gang med projekteringen af lynladestationen. Forventningen er, at stationen er klar til at lade de første elbiler op inden udgangen af 2023.

Fra Morsø Kommunes borgmesterkontor er der lovord for grundsalget.

– Derfor er jeg også særdeles glad for, at vi valgte at byggemodne hele området, så vi hurtigt og smidigt kan fortsætte vores proaktive udviklingsdagsorden, fortæller borgmester Hans Ejner Bertelsen i pressemeddelelsen fra Morsø Kommune.

I Morsø Kommune ser man også frem til at forbedre infrastrukturen for de transportmidler, der kører på el, da kommunen i øjeblikket er i gang med at udskifte hele sin vognpark til elbiler

Lynladestationen ved Nykøbing Mors får op til ti lynladepunkter i løbet af 2023, dog med mulighed for skalering til 16 eller mere i løbet af de kommende år.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141